1. HABERLER

  2. OTOMOBİL

  3. Yok Artık Dedirten Fiyatlar! O Emlak'tan 35 bin TL'ye Araba Satışı! 35 bin TL’lik Araba Nasıl Alınır?
Yok Artık Dedirten Fiyatlar! O Emlak'tan 35 bin TL'ye Araba Satışı! 35 bin TL’lik Araba Nasıl Alınır?

Yok Artık Dedirten Fiyatlar! O Emlak'tan 35 bin TL'ye Araba Satışı! 35 bin TL’lik Araba Nasıl Alınır?

Son dönemlerde ekonomik koşulların tüm dünya genelinde zorlaşması Türkiye’yi de etkiledi. Araba fiyatlarına yapılan oldukça büyük zamlar sebebiyle pek çok kişi için araba almak bir hayal haline geldi. Tam da bu noktada Milli Emlak, yapılan yardım paketleri ve detayları açıklayarak pek çok kişinin yeniden hayata tutunmasını sağladı. Milli Emlak sayesinde binlerce araba yalnızca 35 bin TL...

A+A-

Son dönemlerde ekonomik koşulların tüm dünya genelinde zorlaşması Türkiye’yi de etkiledi. Araba fiyatlarına yapılan oldukça büyük zamlar sebebiyle pek çok kişi için araba almak bir hayal haline geldi. Tam da bu noktada Milli Emlak, yapılan yardım paketleri ve detayları açıklayarak pek çok kişinin yeniden hayata tutunmasını sağladı. Milli Emlak sayesinde binlerce araba yalnızca 35 bin TL gibi bir fiyatla satışa sunuluyor.

35 bin TL’lik Araba Nasıl Alınır?

Yalnızca 35 bin TL gibi bir satış fiyatı bulunan arabaları almak çok kolay. İhale olarak satışa sunulan bu arabalar oldukça uygun fiyatlarla vatandaşlar tarafından alınabilecek. Herkesin katılabileceği bir ihale olacağı açıklandı. Bu sayede vatandaşların büyük çoğunluğu istediği arabayı alırken hiçbir problem yaşamayacak. Araba almanın hiç bu kadar kolay olmadığı zamanlarda bu durum ilaç gibi geldi.

35 bin TL’lik Arabayı Kimler Alabilir?

35 bin TL’lik arabalar herkese açık olarak satılıyor. İhale usulü olarak satılan bu araçlar isteyen tüm vatandaşların katılımına açık. Katılım göstererek hiçbir problem yaşanmadan teklif verilebilecek bir açık arttırma sunuluyor. Bu açık arttırma sayesinde insanlar rahatlıkla araba alıp satabiliyor olacak. Açık arttırmanın başlangıç fiyatının 35 bin TL olması sosyal medyanın çalkalanmasına sebep oldu. Türkiye’nin bütün gündemi bu arabalarda ve ihalelerde. Bu ihalelere katılımın herkes tarafından açık olması sebebiyle isteyen herkes 35 bin TL’ye araba alabilmek için başvuru yapabilecek.

35 bin TL’lik Araba Hangi Model?

Milli Emlak tarafından ihaleye açılan arabanın hangi model olduğu uzun bir süre boyunca merak konusuydu. Bu arabanın hangi model olduğu geçtiğimiz günlerde Milli Emlak tarafından açıklandı. İhale yalnızca tek araba üzerinden dönmeyecek ve birden fazla araba olacak. Renault Master 2.5 DCI, Renault Master 2.3 gibi son derece kaliteli arabaların satışa çıkarılması bekleniyor. Bu arabaların tamamı Milli Emlak tarafından bakım ve onarımları gerçekleştirilerek satışa sunuluyor. Bu sayede pek çok kişi sıfır ayarındaki bu arabaları rahatlıkla satın alabilecek seviyeye gelebiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.