1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Yoğun bakıma kaldırılan Burak Sergen’in sağlık durumu! Son dakika açıklaması…
Yoğun bakıma kaldırılan Burak Sergen’in sağlık durumu! Son dakika açıklaması…

Yoğun bakıma kaldırılan Burak Sergen’in sağlık durumu! Son dakika açıklaması…

Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk gibi güçlü isimlerin yer aldığı sadakatsiz dizisi setinde korona virüs salgınına yakalanmasının ardından hastaneye kaldırılan ve burada tedavisi yoğun bakıma alınarak devam eden isimin son dakika sağlık durumu açıklamaları gelmeye devam ediyor.

A+A-

Dizinin sevilen Haluk Güçlü karakteri ile ekranlara gelen Burak Sergen’in sağlık durumu hala ilk günkü gibi ciddiyetini korumaya devam ediyor. Sadakatsiz dizisi başrollerinde yer alan oyunculardan bir tanesi olan Burak Sergen geçtiğimiz haftalarda apar topar bir şekilde nefes darlığı sorunundan dolayı hastaneye kaldırıldı. Yaşanan nefes darlığı sıkıntılarından dolayı güçlük çeken ünlü oyuncu son durumu için hastaneye kaldırıldı. Hastanede ünlü oyuncunun durumu için korona virüs salgınına yakalandı teşhisi gelmişti.

Ünlü oyuncunun oğlu olan Cansın için de virüse yakalandığına dair bilgiler gelmeye başladı. Ortalama olarak bir hafta kadar süredir yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen Burak Sergen’in hala solunum güçlüğü çektiği sorunlar devam ediyor.

Bir yandan da Sadakatsiz dizisi başrol oyuncularından bir tanesi olarak yer alan Melis Sezen ile beraber oyuncu Alp Akar da korona virüs salgını ile yüz yüze kalmalarından dolayı bu hafta dizinin yeni bölüm çekimleri yetişmedi. Ekip önümüzdeki hafta ekranlara gelecek yeni bölüm için sete yarın itibari ile çıkmaya başlayacaklar.

Burak Sergen’in nişanlısından açıklama…

Burak Sergen sağlık durumu için nişanlısı sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yaptığı açıklama sırasında; ‘’ Burak Bey için iki kere test yaptık ve ikisinin sonucu da negatif çıktı. Kendisi zaten akciğerlerinde sorunu olan ve enfeksiyon olmasından dolayı solunum güçlükleri çeken birisidir. Bundan dolayı da yoğun bakıma kaldırıldı ve gözetim altında tutuluyor. Lütfen bu süreç içerisinde herkes hassasiyet göstererek konu ile ilgisi olmayan yanlış haberler paylaşılmasın. Dualarını sizle de esirgemeyin. Sevgiler…’’ ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.