1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Yıllık aidat almayan kredi kartları hangileri? Kredi kartı aidatı almayan bankalar 2020
Yıllık aidat almayan kredi kartları hangileri? Kredi kartı aidatı almayan bankalar 2020

Yıllık aidat almayan kredi kartları hangileri? Kredi kartı aidatı almayan bankalar 2020

Kredi kartı kullanan kişilerin en büyük sorunları günümüzde kartlar için alınan aidatlar oluyor. Kart kullanan vatandaşların bu durum bir hayli canlarını sıkıyor. Vatandaşlar için şu an yıllık olarak aidat alma durumu bankalarda kredi kartı kullanımı için araştırmalar yapılıyor. Aidat almayan kredi kartları ve bankalar hangileri?

A+A-

Kredi kartları için aidat almayan bankalar adına kart işlemleri kısıtlaması ya da işlem karşılığı adına farklı yollar ile talepler dikkatleri çekiyor. Bu bankalar için verilen yıllık aidat alıyor ya da almıyor olmasındaki ana durumdan emin olmak adına bankaların özel müşteri hizmetleri ile iletişim gereklidir. Diğer müşteriler adına ise 1 yılı aşma durumlarından dolayı kart ücreti alınması söz konusu oluyor. Bu anlarda müşteriler adına yapılacak bilgilendirmelerden, kartlarda yer alan özelliklerin değişmelerine de bağlı olarak kart aidat ödemesi gerektiği bilgilerini almaları da söz konusu.

Hangi bankalar kart aidatı almaz?

Kart aidatı almayan bankalar;

  • Yapı Kredi Bankası’na ait World Eko Kart
  • Enpara.com’a ait kredi kartı
  • İş Bankası’na ait Maksimum Kart
  • Akbank’a ait Axess Free
  • TEB’e ait Sade Kart
  • Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi
  • Maksimum Aidatsız Kredi kartı
  • Fix Kart olarak belirlenmiştir.

Eğer kartlar bu özellikler ile tanımlandı ise en ufak yıllık aidat alınması da söz konusu olmayacaktır.

Yapı krediden yıllık aidat alınmayan kartlar

Yapı kredi bankasından aidatsız olarak alınacak kartlar için verilen süre bir yıldır. Temassız olan özelliği yer alır. Sadece 90 TL ye kadar olan alış verişlerde geçerli olacaktır. Fatura ödeme gibi işlemler kullanılırken bir yandan da ihtiyaç duyulması halinde nakit avans falan da çekebilecekler. Kart limitleri ise kişilerin maaşlarına göre değişiklik göstermektedir.

Enpara.com dan yıllık aidat almayan kredi kartları

Enparadan yıllık aidatsız kartların özellikleri için kişilerin bankaları arayarak talep etmesi gerekir. Eğer kişilerin internet üzerinden yaptıkları başvurular geçerli olursa verilecektir. 90 TL ye kadar uzaktan işlem geçerli olacaktır. Otomatik ödeme talimatı ile fatura ve kira gibi ödemeler yapılacaktır.

İş bankası yıllık aidat almayan kredi kartı

İş bankasından aidatsız olarak verilen kredi kartı yurt dışında da geçerli olacak. İçerisinde yer alan puan toplama özellikleri ile de alış verişler sırasında kar elde edilecek. Banka içinde TL ye dönüşüm için geçerli olacak. Döviz ile yapılmaları durumunda döviz, banka içinde olan TL ile dönüştürülür. Taahhüt oranlarının kaç yıl verildiğine dikkat etmek gerekir.

Akbank yıllık aidat almayan kredi kartı

Akbank'tan aidatsız kredi kartı için Axess free olarak yer alıyor. Bu kart ile yer alan işlemler sırasında puan toplama garantisi de yer almıyor. Fatura ödeme talimatı verilir. Yıllık aidatsız olan kredi kartları yanında ödeme erteleme ya da kredi ekstresi düşürme gibi işlemler de yer alır. Daha sonra eklenmesi söz konusu olan faiz oranları ile de ödeme bir sonraki aya aktarılabilir.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.