1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Yılların programı yeniden başlıyor! İbo Show ne zaman başlıyor? İlk konukları belli oldu mu? Programa kimler katılacak?
Yılların programı yeniden başlıyor! İbo Show ne zaman başlıyor? İlk konukları belli oldu mu? Programa kimler katılacak?

Yılların programı yeniden başlıyor! İbo Show ne zaman başlıyor? İlk konukları belli oldu mu? Programa kimler katılacak?

Son zamanlarda İbrahim Tatlıses sosyal medya platformları içerisinde gündemde yerini koruyan ve bir hayli konuşulan isimlerin başında geldi. İbo Show tanıtımlarının başlamasının ardından tüm sevenleri ne zaman yayın hayatına girecek olduğunu araştırmaya başladı.

A+A-

Son zamanlarda İbrahim Tatlıses sosyal medya platformları içerisinde gündemde yerini koruyan ve bir hayli konuşulan isimlerin başında geldi. İbo Show tanıtımlarının başlamasının ardından tüm sevenleri ne zaman yayın hayatına girecek olduğunu araştırmaya başladı.

Peki herkesin büyük bir heyecan ile beklediği İbo Show ne zaman başlayacak? İbo Show programına katılacak ilk konukların kimler olacağı belli oldu mu? İlk programda yedisinden yetmişine kadar herkesin hayranı olduğu İbo Show’da Kutsi ve Deniz Seki yalnız bırakmıyor. İlk yayında yanında yer alacaklar.

Kısa süre önce İbo Show ile ekranlara dönmeye hazırlandığını duyuran İbrahim Tatlıses için yapılacak olan program detayları da her geçen gün yeni gelişmeler ile belli olmaya devam ediyor. Star TV ekranlarında yayın hayatına başlaması ön görülen İbo Show içerisinde her hafta farklı ünlü isimler misafir edilecek.

İbo Show tarihi belli oldu mu?

İbo Show tanıtımları son hızı ile devam ederken hayranları tarafından da hangi tarih ile ekranlara gelecek olduğu araştırılmaya başlandı. Poll Production ve Global Medya yapımcılıkları ile beraber hazırlanacak olan İbo Show; özel bir bölüm ile tüm sevenlerinin karşısına çıkacak.

Talihsiz bir şekilde elim olayın yaşanmış olduğu gece; İbo Show konukları olan Deniz Seki ve Kutsi yıllar sonra ekranlara gelecek olan program için Nerede Kalmıştık diyerek ilk bölüm açılışı sırasında İbrahim Tatlıses’in yanında olacak. Peki herkes tarafından merak ile beklenen İbo Show ne zaman ekranlara gelecek?

İbrahim Tatlıses sunuculuğunda devam eden İbo Show ilk olarak 1993 yılında ekranlara gelmiş ve o elim gecenin olduğu ana kadar 2011 yılına dek kesinti olmadan 18 yıl boyunca ekranlarda yerini korumuştur. Her ne kadar 9 sene boyunca ara vermek zorunda kalınsa bile yeniden ekranlara merhaba demek için de son hızı ile hazırlanıyor.

Her hafta yeni konuklar ağırlayarak sunumlarına devam edilecek program içerisinde her şey neşe dolu olarak devam edecek. İlk bölüm de 31 Ekim tarihinde sevenleri ile buluşacak.

İbo Show’un ilk konukları belli oldu?

Bundan tam 9 sene önce o kötü olay yaşandığı gece İbo Show konukları olarak Sibel Can, Deniz Seki ve Kutsi vardı. 9 sene önceki son bölümde yerini alan konuklar bu kadar özel olan ilk bölüm içerisinde yeniden ekranlara gelecekler.

Bunun yanı sıra bir yandan da Şafak Sezer ve Aydemir Akbaş da böylesi özel bir bölümde İbrahim Tatlıses’i yalnız bırakmayacak isimlerden bir tanesi oluyor. İbrahim Tatlıses tüm sevenlerini o yıllara götürecek ve daha önce hiçbir yerde konuşulmamış konulara değiniyor. Program kapsamında ‘’ o gece nelerin yaşandığı, bu süreçlerde en çok neyi özlediğini, Cano’ya ilk hangi sözleri kurduğunu, uzun bir aranın ardından ilk hangi şarkıyı söylediğini ‘’ anlatacak. Birçok sorunun yanıtlarını bulacağı bu bölümde her ne kadar geçmişin izini sürülerek gidilse bile kapanan perde yeniden açılacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.