1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Yılların Aşkı Bitiyor Mu? Beren Saat ve Kenan Doğulu Boşanma Konusunda Açıklama Yaptı!
Yılların Aşkı Bitiyor Mu? Beren Saat ve Kenan Doğulu Boşanma Konusunda Açıklama Yaptı!

Yılların Aşkı Bitiyor Mu? Beren Saat ve Kenan Doğulu Boşanma Konusunda Açıklama Yaptı!

Geçtiğimiz günlerde Kenan Doğulu, İstanbul Yenikapı’da Açıkhava Gösteri Merkezinde “Park et Seyret” etkinliği ile bir konser düzenledi. Doğulu, konser öncesinde tüm merak edilenleri bir bir yanıtladı.

A+A-

1 Haziran 2020 tarihi ile başlamış olan normalleşme süreci, konserlerin de önünü açtı. İstanbul Yenikapı Açık Hava Gösteri Merkezinde başlatılan etkinlik kapsamında; Kenan Doğulu da konser verdi.

Boşanıyorlar İddiası!

Konser öncesinde muhabir sorularını yanıtlayan Kenan Doğulu, muhabirlerin sorması üzerine ayrılık iddialarını yalanladı. Yapılan boşanma haberlerinin asılsız olduğunu, sıklıkla böyle söylentilerin dolaşmasını eleştiren Doğulu; sahne öncesinde kendisini görüntülemek için gelen muhabirler ve basın mensupları ile sohbet etti.

"Biz Açıklama Yapmadan Bu Haberlere İnanmayın"

Eşi Beren Saat ile sıklıkla boşanma konusunda gündeme gelen Kenan Doğulu, yalan ve yanlış haberlere isyan etti. Eşi ile mutlu olduğunu ifade eden ve asılsız haberlerin hem kendilerini, hem de hayranlarını üzdüğünü belirten Kenan Doğulu, bir açıklama yaptıktan sonra konser alanına ve provalara geri döndü.

Basın Mensupları ise geçtiğimiz günlerde Beren Saat’in boşanacağı için ev baktığını iddia ettiler. Bu söylemin üzerine sinirlenen Doğulu, "Kardeşlerim, biz bir açıklama yapmadan bu haberlerin hiçbirine inanmayın. Lütfen! Biz de yoruluyoruz, siz de yoruluyorsunuz. İnsanlar bu haberlere üzülüyor" dedi.

Kenan Doğulu, Konsere 1 Milyonluk Aracıyla Geldi

1962 Model Cadillac aracı ile konser alanına gelen Kenan Doğulu, aracın 1 Milyon TL değerinde olması ile dikkatleri üzerine çekti. Kenan Doğulu’nun ismine özel olan araç plakası ise, 34 KEN ile başlıyor.

Bu araç, hem konser alanına gelen ziyaretçiler, hem de konser ekibi tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Corona virüs salgını kapsamında önlemler alınarak; konsere gelen araçlardaki kişilere ateş ölçümü yapıldı. Buna ek olarak araçlar dezenfekte edilerek konser alanına sıra ile alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.