1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Yılın Aşk Bombasında Yeni Gelişme! Spiker Buket Aydın İle Emir Sarıgül Nikah Masasına Oturuyor...
Yılın Aşk Bombasında Yeni Gelişme! Spiker Buket Aydın İle Emir Sarıgül Nikah Masasına Oturuyor...

Yılın Aşk Bombasında Yeni Gelişme! Spiker Buket Aydın İle Emir Sarıgül Nikah Masasına Oturuyor...

Spiker Buket Aydın, Sibel Can ile geçtiğimiz günlerde teknede görüntülenen Emir Sarıgül'le yollarını ayırdığını söylemişti. Bomda iddia magazin gündemine düştü. Buket Aydın ile Sarıgül nikah masasına oturuyor.

A+A-

Spiker Buket Aydın geride bıraktığımız günlerde kariyerine zarar vermiş olduğu gerekçesi ile Emir Sarıgül ile olan bir senelik ilişkisini noktaladığını net bir dille söylemişti. Sarıgül, geçen ay ünlü şarkıcı Sibel Can ile teknede görüntülenmişti.

NİKAH MASASINA OTURUYORLAR 

Bülent Cankurt köşesinde bomba bir haber duyurdu.

"Spiker Buket Aydın, mart ortasında kariyerine zarar vermiş olduğu gerekçesi ile Emir Sarıgül ile olan bir senelik ilişkisini noktalamış, sonra da kameraların karşısına geçip, net bir dille asla ve kata tekrar bir araya gelmeyeceklerini söylemişti. İşte o büyük lafları eden Buket Aydın, Emir Sarıgül ile nikah masasına oturuyor!

Evet, yanlış okumadınız... Hatta geçen ay ünlü şarkıcı Sibel Can ile yatta görüntülenen Emir Sarıgül, Buket Aydın ile pazartesi akşam Beykoz Konakları'ndaki evinde minik bir törenle vuslata erecekti. Ancak müstakbel kayınpeder Mustafa Sarıgül, bu evliliğe onay vermeyince nikah iptal oldu!

"Bu sefer dönüş yok, kesin olarak ayrıldık" diyen Buket Aydın'ı evlenmeye ikna eden Emir Sarıgül, artık nasıl yaptı bilmiyorum ama babasının da onayını almaya başarmış. Pazartesi yapılamayan sürpriz nikah bugün gerçekleşecek. Ne diyelim; umarım çok mutlu olurlar…"

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.