1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yıldız Oyuncu Rıdvan Yılmaz'ın Peşindeki İngiltere Takımı Belli Oldu!
Yıldız Oyuncu Rıdvan Yılmaz'ın Peşindeki İngiltere Takımı Belli Oldu!

Yıldız Oyuncu Rıdvan Yılmaz'ın Peşindeki İngiltere Takımı Belli Oldu!

Genç yaşta Beşiktaş forması altında gösterdiği başarılı ve istikrarlı performans ile beğeni kazanan ve bu performansının karşılığı olarak A Milli Takım’a kadar yükselen Rıdvan Yılmaz yuvadan uçuyor mu?

A+A-

Siyah-Beyazlı takımın alt yapısında yetişen 20 yaşındaki genç oyuncu İngilizler kulübünü peşine taktı. Rıdvan Yılmaz için Beşiktaş'ın kapısını çalan Avrupa devi ilk teklifini de sundu. İşte bu transfer gelişmesine dair ilk detaylar ve kulislerde konuşulanlar…

Rıdvan Yılmaz'a Ses Getirecek Transfer Teklifi

Görünen o ki Rıdvan Yılmaz, yuvadan uçuyor! Kara Kartal’ın öz kaynak düzeninde yetiştirdiği en önemli isimlerden biri olan 20 yaşındaki oyuncu, Siyah-Beyazlılar da gösterdiği performansla birçok Avrupa devinin radarına girerken, en ciddi talip arasında yer aldığı Leicester City oldu.

Genç Oyuncu, Çağlar Söyüncü ile Takım Arkadaşı Olma Yolunda!

A Milli oyuncumuz Çağlar Söyüncü'nün de formasını giydiği İngiliz ekibi, genç sol beki yakın takibe aldı ve sezon sonunu beklemeye başladı. İngiliz basınında çıkan haberlerde; geçtiğimiz yıllardaki sürpriz şampiyonluğuyla Leicester City’nin Rıdvan transferinde ısrarcı olduğu ve yaz transfer döneminde oyuncuyu kadrosuna katacağı yazılmakta.

Yurt dışı kaynaklı haberlere bakılırsa Leicester bu yaz transfer sezonunda Beşiktaş'ın sol beki Rıdvan'ı kadrosuna katacak gibi görünüyor. Avrupa'nın çeşitli kulüplerinden de 20 yaşındaki oyuncuya ilginin mevcut olduğu zaten bilinen bir gerçek.

Rıdvan’ın Sözleşmesi 2023 Yılında Bitiyor

Rıdvan Yılmaz, Beşiktaş'ta gösterdiği etkileyici performansla Brendan Rodgers'ın listesinin başında yer alıyor. Rodgers, Beşiktaş'ın sol bekinin sıkı bir hayranı ve bu transfer finansal açıdan Leicester için mantıklı bir hamle olabilir. Çünkü Rıdvan Yılmaz, savunmada birçok rolü oynayabilecek yeteneğe sahip ve onun takıma gelişi çok ihtiyaç duyulan taktiksel esnekliği takıma kazandırabilecek.

İngiliz kaynaklı haberin içeriğinde “Tilkiler yaz aylarında kadrolarını yenileyecek. 8.35 milyon sterlin (10 milyon euro) Rıdvan'ı almak için yeterli olacak. Türk devi uygun teklif geldiği anda satmaya hazırlanıyor. Yeniden satış değeri olmayan deneyimli oyunculara büyük paralar harcamak yerine, kulübün Rıdvan gibi genç isimlere yatırım yapması daha mantıklı" ifadelerine yer veriliyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.