1. HABERLER

  2. DEVLET YARDIMLARI

  3. Yılbaşı desteği art arda geldi! 1.000 TL, 2.500 TL ve 5.000 TL banka hesaplarınız yatırılıyor! Başvuru yapan herkes yaralanabilecek
Yılbaşı desteği art arda geldi! 1.000 TL, 2.500 TL ve 5.000 TL banka hesaplarınız yatırılıyor! Başvuru yapan herkes yaralanabilecek

Yılbaşı desteği art arda geldi! 1.000 TL, 2.500 TL ve 5.000 TL banka hesaplarınız yatırılıyor! Başvuru yapan herkes yaralanabilecek

Pademi döneminde yurttaşlar nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmek için kredi çekmeye başladı. Ancak krediler faizleriyle beraber fazla bir biçimde geri ödenince yurtdaşın ödeme güçlüğü ön öne çıkmaya başladı. Konuya ilişkin gelen son bilgiye göre bankalar ihtiyaç kredisi kapsamında 0 faizli para vereceklerini duyurdu. Başvuranların anında hesabına 1.000 TL, 2.500 TL ve 5.000 TL yatırılacak.

A+A-

Pademi döneminde yurttaşlar nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmek için kredi çekmeye başladı. Ancak krediler faizleriyle beraber fazla bir biçimde geri ödenince yurtdaşın ödeme güçlüğü ön öne çıkmaya başladı.

Konuya ilişkin gelen son bilgiye göre bankalar ihtiyaç kredisi kapsamında 0 faizli para vereceklerini duyurdu. Başvuranların anında hesabına 1.000 TL, 2.500 TL ve 5.000 TL yatırılacak. İşte ayrıntılar.

AKBANK AÇIKLADI

Yapılan ilk açıklama Akbank’tan geldi. Banka yapmış olduğu duyurusunda Akbank Mobil müşterilerine özel Hoş Geldin Kredisi ile faizsiz kredi vereceğini duyurdu. Başvuranların hesabına anında 5 000 TL’ye kadar nakit para yatırılacak. Başvuranların yararlanabileceği faizsiz kredi 12 ay vade seçeneği ile kullanılabilecek.

Aylık yalnızca 416,67 TL taksit ile 5 000 TL’ye kadar ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler Akbank’ın yolunu tutuyor. Akbank yeni gelen müşterilerine özel Hoş Geldin kredisi sunuyor. Akbank Mobil müşterisi olanlar 2 gün içinde parasını alabilecek.

ING BANK

Bir diğer açıklama da ING Bank tarafından yapıldı. Banka yapmış olduğu açıklamasında faizsiz ihtiyaç kredisi sunduğunu duyurdu. ING Bank faizsiz kredi açıklamasına göre Turuncu Ekstra programında yer alan ING’liler aylık harcamalarını Turuncu Ekstra Banka kartı ile 1.000 TL yapmış oldukları harcamalara karşın faizsiz kredi uygulamasından yararlanabilecek.

5 000 TL’ye kadar yüzde 0 faizli kredi kullanabilecek olan müşteriler hemde 2 000 TL aylık ortalama bakiye ile vadesiz hesaplarında paralarını tutarak nakit kazanabilecek.

AKTİF BANK

Son açıklama ise Aktif Bank tarafından yapıldı. Aktif Bank yaptığı açıklamasında acil kredi desteği olanlar için faizsiz ve masrafsız 1.000 TL kullanacakları belirtildi. otuz gün içinde geri ödeme yapanlar faiz ödemeden 1.000 TL krediden yararlanabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.