1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Yeni Yıla Özel Emeklilere Müjde: Bankalar Yeni Yıl Öncesi Cömert Promosyon Tekliflerini Açıkladı!
Yeni Yıla Özel Emeklilere Müjde: Bankalar Yeni Yıl Öncesi Cömert Promosyon Tekliflerini Açıkladı!

Yeni Yıla Özel Emeklilere Müjde: Bankalar Yeni Yıl Öncesi Cömert Promosyon Tekliflerini Açıkladı!

Milyonlarca emekli, yeni yıl öncesi merakla beklenen promosyon tekliflerine odaklanıyor. Zamlı emekli maaşlarını bekleyen emekliler, aynı zamanda bankaların sunduğu avantajlı promosyon kampanyalarını da değerlendiriyor. Bankalar, müşteri çekme ve tercih edilme yarışında dikkat çeken tekliflerle emeklilerin karşısına çıkıyor.

A+A-

Milyonlarca emekli, yeni yıl öncesi merakla beklenen promosyon tekliflerine odaklanıyor. Zamlı emekli maaşlarını bekleyen emekliler, aynı zamanda bankaların sunduğu avantajlı promosyon kampanyalarını da değerlendiriyor. Bankalar, müşteri çekme ve tercih edilme yarışında dikkat çeken tekliflerle emeklilerin karşısına çıkıyor. İşte bu kapsamda, yeni yıla sayılı günler kala açıklanan promosyon teklifleri:

Akbank: SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerine 10.000 TL'ye kadar promosyon fırsatları sunuyor. Ayrıca, Axess veya Wings kart kullanıcılarına yönelik ek chip-para ödülleri dikkat çekiyor.

İş Bankası: SGK emeklilerine 7.500 TL'ye kadar promosyon teklif ediyor. Banka ayrıca, Maximum Kart kullanıcılarına aidatsız kart kullanımı gibi ek avantajlar sağlıyor.

Yapı Kredi ve Garanti BBVA: Yapı Kredi, emeklilere 9.000 TL'ye kadar promosyon sunarken, Garanti BBVA ise emekli maaşı alanlara 8.500 TL'ye kadar nakit promosyonlar ve ek bonuslar sunuyor.

TEB ve Şekerbank: TEB, emeklilere 3.000 ile 5.000 TL arasında değişen promosyon ödemeleri yaparken, Şekerbank hem promosyon ödemeleri hem de eve teslim maaş ve şubede işlem önceliği gibi ek hizmetler sunuyor.

ING ve Denizbank: ING 5.100 ile 8.500 TL arası promosyonlar ve ek avantajlar sunarken, Denizbank 3.000 ile 5.000 TL arası promosyonlar ve kredi kartı kullanımlarında indirim avantajları sağlıyor.

QNB Finansbank: QNB Finansbank emeklilere 4.800 ile 8.000 TL arası promosyonlar sunuyor ve kredi kartı kullanımlarında çeşitli indirimler sağlıyor. Emekliler, C.tesi ve Pazar günü saat 09.00'dan itibaren IBAN üzerinden 10.250 TL'yi alabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.