1. HABERLER

  2. DEVLET YARDIMLARI

  3. Yeni Pandemi Yardımı Duyurusu Geldi! Başvuru Yapanlara 1100 TL Verilecek! Eylül Ayı Sonuna Kadar Başvurabilirsiniz
Yeni Pandemi Yardımı Duyurusu Geldi! Başvuru Yapanlara 1100 TL Verilecek! Eylül Ayı Sonuna Kadar Başvurabilirsiniz

Yeni Pandemi Yardımı Duyurusu Geldi! Başvuru Yapanlara 1100 TL Verilecek! Eylül Ayı Sonuna Kadar Başvurabilirsiniz

Yeni pandemi yardımı duyurusu geldi, başvuran kişilere 1100 TL destek ödemesi yapılıyor. Pandemi dönemi ile birlikte bu zamana kadar pek çok kişiye verildi…

A+A-

Yeni pandemi yardımı duyurusu geldi, başvuran kişilere 1100 TL destek ödemesi yapılıyor. Pandemi dönemi ile birlikte bu zamana kadar pek çok kişiye verildi…

Pandemiden dolayı tüm dünyada ve ülkemizde ciddi ekonomik sorunlar olutu. Vatandaşları olumsuz etkileyen bu durum ile beraber devlet yardımları gündeme geldi. Devletin sunmuş olduğu 1100 TL destek ödemesi vatandaşların bütçesine katkı sağlamış oldu. Vatandaşlar, eylül ayı ile beraber yeni destek ödemelerini alabilecekler.

1100 TL Destek Ödemesi Başvurusu Nasıl Yapılıyor?

Başvurmak isteyen kişiler PTT üzerinden başvurarak alabilecekler. Özellikle ekonomi konusunda zor durumda kalmış olan vatandaşlar devlet tarafından verilen bu desteklerden yararlanabilecekler. Pandemi yardımı ödemesi ile beraber 1,5 yıllık süreçte 1 milyondan fazla aileye ödemeler yapıldı. Kişiler e-devlet üzerinden başvuru yaparak destek alabilecekler. İlk olarak 1000 TL şeklinde yapılan ödemeye zam gelerek 1100 TL oldu. 3. Faz ödemeleri hala devam etmekte ve şimdi 4. Faz açıklaması geldi.

Kişiler e-devlet üzerinden giriş yaparak başvuru yapabilecekler, ödemeler ise PTT üzerinden alınabilecek. Eğer e-devlet şifreniz yoksa PTT merkezleri üzerinden 3 TL karşılığında şifre alarak giriş yapabilirsiniz. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sekmesi ile başvuru işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

T.C. Kimlik Numaranıza Göre Başvuru Yapılıyor

E-devlet üzerinden başvuru yapmak isteyen kişiler T.C. kimlik numaralarına göre yapıyorlar. Kimlik numarası sonuna göre başvuru yapan kişiler sistem üzerinde yoğunluk yaşamamak için belirtilen günlerde başvuru yapmalıdır.

Eğer T.C. kimlik numaranızın sonu 0 ile bitiyorsa pazartesi günü başvuru yapabilirsiniz. T.C. kimlik numaranızın sonu 2 ile bitiyorsa salı günü, T.C. kimlik numaranızın sonu 4 ile bitiyorsa çarşamba günü, T.C. kimlik numaranızın sonu 6 ile bitiyorsa perşembe günü, T.C. kimlik numaranızın sonu 8 ile bitiyorsa cuma günü başvuru yapabilirsiniz. Aynı zamanda hafta sonları tüm vatandaşlara başvurular açık bulunmaktadır. Başvurularda öncelik olan kişiler, engelliler, gaziler, asker aileleri, sigortasız kişiler, herhangi bir mülkü olmayan kişiler olmaktadır. Her aileden sadece 1 kişi başvuru yapabilir ve sadece 1 kişi desteklerden yararlanabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.