1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yeni Malatyaspor’dan Sürpriz Sergen Yalçın Kararı
Yeni Malatyaspor’dan Sürpriz Sergen Yalçın Kararı

Yeni Malatyaspor’dan Sürpriz Sergen Yalçın Kararı

Yeni Malatyaspor aldığı sürpriz kararla son dönemin en başarılı teknik direktörleri arasında yer alan Sergen Yalçın ile yolların ayrıldığını açıkladı.

A+A-

Süper Lig’in iddialı ekipleri arasında yer alan BTC Türk Yeni Malatyaspor ’da hiç kimsenin beklemediği bir şekilde Sergen Yalçın ve ekibinin görevine son verildiği açıklandı. Kupa mücadelesinde Sivasspor karşısında alınan 4-0’lık ezici bir mağlubiyetten sonra bir araya gelen BTC Türk Yeni Malatyaspor yönetim kurulu Sergen Yalçın ve ekibinin görevine son verildiğini açıklarken şuan itibari ile anlaştıkları herhangi bir teknik direktörün olmadığını açıkladılar.

Yeni Malatyaspor kulislerinden alınan bilgiye göre elde ki mevcut kadroya göre çok daha iyi futbol oynamayı ve ligde daha iyi bir konumda olmaları gerektiğini düşünen yönetim kurulunun bunun sorumlusu olarak Sergen Yalçın’ı gördükleri için böyle bir karar aldıkları ifade ediliyor.

Sergen Yalçın Karara Şaşırdığını Açıkladı

Görevine son verilmesi ile ilgili bir açıklama yapan Sergen Yalçın başkanın gidişattan memnun olmadığını ve bu sebeple kendisini ve ekibinin görevine son verildiğini açıkladığını ifade ederken alınan bu karara şaşırdığını ama saygı duyduğunu ifade ediyor.

BTC Türk Yeni Malatyaspor takımında yaşanan bu gelişmeler sonrasında hafta sonu oynanacak olan Medipol Başakşehir maçında takımın başında sportif direktör Ali Ravcı’nın olacağı açıklandı. Sergen Yalçın BTC Türk Yeni Malatyaspor takımının başında toplam 24 maça çıkarken 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 mağlubiyet almıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.