1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Yeni EDHO için çok konuşulacak iddia! Ekip tekrar bir araya gümbür gümbür geliyor! 3 ay sonra çok büyük şov başlayacak!
Yeni EDHO için çok konuşulacak iddia! Ekip tekrar bir araya gümbür gümbür geliyor! 3 ay sonra çok büyük şov başlayacak!

Yeni EDHO için çok konuşulacak iddia! Ekip tekrar bir araya gümbür gümbür geliyor! 3 ay sonra çok büyük şov başlayacak!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 3. Sezonunda Kimsesiz Yaşar karakteriyle dahil olan Olgun Şimşek dizinin sıkı takip edenleri tarafınca çok sevildi. Dizide bir sezon oynadıktan sonra ayrılan ünlü oyuncunun Oktay Kaynarca ve Pelin Akil'in başrollerinde yer alacağı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde oynayacağı iddia edildi. Son olarak diziye yine EDHO'da oynayan Pelin Akil'in alınması bu iddiaları...

A+A-

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 3. Sezonunda Kimsesiz Yaşar karakteriyle dahil olan Olgun Şimşek dizinin sıkı takip edenleri tarafınca çok sevildi. Dizide bir sezon oynadıktan sonra ayrılan ünlü oyuncunun Oktay Kaynarca ve Pelin Akil'in başrollerinde yer alacağı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde oynayacağı iddia edildi.

Son olarak diziye yine EDHO'da oynayan Pelin Akil'in alınması bu iddiaları alevlendirdi. Eylül ayında başlayacak olan dizinin oyuncu kadrosu için çalışmaların başladığı biliniyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisini heyecanla bekleyen izleyiciler yapım şirketinden yapılacak açıklamaya odaklandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da canlandırdığı Kimsesiz Yaşar karakteriyle dizinin en kilit isimlerinden birisi olan Olgun Şimşek'in macerası bir sürem sürmüştü. Şimdi yeni diziyi heyecanla bekleyen seyirciler diziye Pelin Akil'den sonrasında Olgun Şimşek'in de katılmasını istiyor.

EN YAKIN İSİMLERDENDİ

Bilindiği suretiyle Hızır Çakırbeyli'ye en yakın isim kardeşi İlyas Çakırbeyli ve yeğeni Alparslan Çakırbeyli'ydi.

OLGUN ŞİMŞEK KADROYA KATILACAK MI?

Seyirciler Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca'nın en yakınındaki ismin Olgun Şimşek'in canlandırdığı karakter olmasını istiyor.

OKTAY KAYNARCA'NIN PARTNERİ BELLİ OLDU

Oyuncu ekibi için çalışmaların sürdüğü diziye en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Bahar, Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nda İsabel rolüyle izlediğimiz Pelin Akil katıldı.
Gelen bilgilere bakılırsa, Pelin Akil ve Oktay Kaynarca dizide partner olacak.

SAVAŞ ÖZDEMİR'İN DİZİYE KATILDIĞI DA İDDİA EDİLMİŞTİ

Öte yandan Tipi karakteriyle EDHO'dan tanıdığımız Savaş Özdemir'in yeni diziye katılacağına dair haberler yapılmıştı.
Ancak bu iddialara ait henüz dizinin yapım şirketinden bir açıklama gelmedi. Yeni oyuncu transfer haberleri geldikçe aksam.Com.Tr'de yer alacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.