1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Yeni Bölümde Bir Cephe Daha Kapanıyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?
Yeni Bölümde Bir Cephe Daha Kapanıyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni Bölümde Bir Cephe Daha Kapanıyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Atv ekranlarının son üç - dört sezondur popüler dizileri arasında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile bu akşam televizyonda yayınlandı. Dizi her sezon olduğu gibi bu sezonada bomba bir giriş yaparken dizide yaşanılanlar ise oldukça merak ediliyor.

A+A-

Özellikle dizinin bu akşam ki bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı oldukça merak ediliyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar ve daha fazlası nutuk.com.tr adresinde yer alıyor...

Yeni bölümde büyük gelişmeler yaşanıyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bu akşam ki bölümünde izleyiciler yine nefeslerini tuttu. Yeni bölümde Korkmazların tek tek mekanları basılıyor.. Mekanların basılmasının ardından Yaman Korkmaz köşeye sıkışmaktadır. Yamanın babası Hamdiyi kim eline geçiriyor? İşte yeni bölümde yaşananlar..

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde neler yaşandı?

Dizinin yeni bölümünde Yaman köşeye sıkışır ve babası Alpaslanın eline geçmektedir. Alpaslan ise bu süreçte kendi hayatını ya da intikam arasında zor bir seçenek arasında gider gelir.

Önceki bölümler sonrası bu bölümlerde Hızır Çakırbeyli, canından çok sevdiği yeğeni Alpaslanın hayatta kalması için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışmaktadır. Bu süreçte ise Hızır reis evi terk etmektedir.

Bahar yeni bölümde yine zekası ile ön plana çıkarken Alpaslan intikam ya da kendi hayatı için çok köşeye sıkışmıştır.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Atv ekranlarının reyting rekoru kıran dizisi olan Eşkiya dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlandı. Bu akşam yayınlanan yeni bölüm sonrasında ise gelecek haftaki bölüm oldukça merak edilmektedir. Gelecek haftalarda yaşanılacak olan şeyleri merak eden izleyiciler ise fragmanı araştırmakta. Peki fragman yayınlandı mı?

 

Nutuk.com.tr ekibi fragman yayınlanır yayınlanmaz buradan siz değerli izleyicilerle paylaşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.