1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Yeliz Yeşilmen’i Şaşırtan Olay! Bütün Güveni Yerle Bir Oldu…
Yeliz Yeşilmen’i Şaşırtan Olay! Bütün Güveni Yerle Bir Oldu…

Yeliz Yeşilmen’i Şaşırtan Olay! Bütün Güveni Yerle Bir Oldu…

Ailesi ile birlikte Bodrum’da yaşayan Yeliz Yeşilmen, çocuklarına bakması için evine gelen kişinin kendisini soyduğunu öğrendi. Bakıcıyı aradıklarını belirten şarkıcı, bütün güveninin yerle bir olduğunu da açıklamalarına ekledi.

A+A-

Yıllardır Bodrum’da ailesi ile birlikte hayat süren Yeliz Yeşilmen, kısa bir zaman önce yaşadığı olay karşısında şoka uğradı. Şarkıcı evinin soyulduğunu ve bütün değerli eşyalarının yerinde olmadığını fark etti. Henüz 2 ay önce çocukları için tuttuğu bakıcının kendisine ihanet ettiğini öğrendi. Bakıcı, sanatçının değerli eşyalarının yanı sıra kıyafetlerini de çalarak ortalardan kayboldu.

Feruza K. İsimli çalışanın kaçma anları ise güvenlik kameralarından kaçmadı. Bakıcının kameradan kaçış anları ve eşyalarla birlikte gitmesi görüntülendi.

Yeliz Yeşilmen Olayla İlgili Konuştu

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Yeliz Yeşilmen, olayın akşam 7 saatlerinde gerçekleştiğini ifade etti. Markete gitmek için evden ayrıldığını, ancak dönüşte anahtarın da kapının üzerinde olduğunu ve eve çilingir yardımı ile girdiğini söyledi. Eve girdiği anda bakıcıyı göremeyen sanatçı, bakıcının telefonuna da ulaşılamadığını fark etti. Güvenlik kamerası görüntülerine göre arka kapıdan çıkan bakıcının 2 aylık deneme sürecinde olduğu öğrenildi. Yeliz Yeşilmen, bakıcısına yalnızca evde kalma imkanı vermediğini çeşitli hediyeler de vererek zaman zaman bütün ihtiyaçlarını karşıladığını söyledi. Bakıcının ise hem sanatçıya hem de ailesine iyi davrandığı ve böyle bir davranıştan büyük bir zarar gördüklerini söyledi. Yeliz Yeşilmen, giden maddiyat için değil ancak güveni için üzüldüğünü de ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.