1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Yasak Elma dizisinin sevilen karakteri Zehra erkek mi? Şafak Pekdemir gerçekte kimdir ve kaç yaşında?
Yasak Elma dizisinin sevilen karakteri Zehra erkek mi? Şafak Pekdemir gerçekte kimdir ve kaç yaşında?

Yasak Elma dizisinin sevilen karakteri Zehra erkek mi? Şafak Pekdemir gerçekte kimdir ve kaç yaşında?

Yasak elma dizisinin sevilen karakteri Zehra Argun gerçekten erkek mi yoksa kadın mı son zamanlarda en çok araştırılan konulardan bir tanesi haline geldi. Zehra Argun’un cinsiyeti magazin gündeminin merak edilen konularından bir tanesi oldu.

A+A-

Peki, gerçekte Şafak Pekdemir kimdir ve kaç yaşında? Daha önce evlendi mi? Şafak Pekdemir hakkında merak edilen tüm detayları sizler için derledik.

Yasak Elma dizisini sevilen karakteri ve Halit Argun’un ilk eşinden olan kızı Zehra gerçekten de erkek mi kadın mı diye cinsiyeti son zamanlarda bir hayli merak edilen konulardan bir tanesi oldu. Halit’in en büyük kız olan Zehra dizi genelinde üvey annelerinden olan kardeşlerine gerçekten de çok iyi bir abla olarak ekranlara geliyor. Babasının evlendiği tüm kadınları her zaman çok kıskanan Zehra, hayatı boyunca bu güne kadar bir kere bile gerçek aşkı bulamamıştır. Ama insanlar onun aşkı bulamadığına değil de evde kaldığına inanır.

Şafak Pekdemir kimdir?

19 Haziran 1988 yılında İstanbul’da hayata gözlerini açan Şafak Pekdemir; Beykent üniversitesi güzel sanatlar fakültesi oyunculuk bölümünden mezun olarak kariyer hayatına başlamıştır. İlk olarak 2009 yılında Tersine Dünya isimli tiyatrosu ile sahneye çıkan Pekdemir; Bakırköy belediye tiyatrolarında seyircileri ile buluşmuştur.

2010 yılında Savaş ve Barış isimli tiyatroda rol almasının ardından 2011 yılında Şüphe isimli dizide Aslı Demircan karakteri ile TV hayatına adım atmıştır. 2012 yılına geldiği zaman Leyla ve Mecnun dizisinde de rol alan ve Nisan karakteri ile ekranlara gelen sevilen oyuncu 2014 yılında çekilen İncir Reçeli 2 filminde Halil Sezai ile başrol oynayarak aslında ne kadar başarılı bir oyuncu olduğunu sergilemiştir. Son yıllarda Yasak elma dizisi Zehra Argun karakteri ile hayatımızda iyi bir şekilde yer edinmeyi başarmıştır.

Şafak Pekdemir’in rol aldığı dizi ve filmler

  1. Yasak Elma / Zehra / 2018
  2. Asla Vazgeçmem / İclal / 2015-2016
  3. Leyla ile Mecnun / Nisan / 2012
  4. Şüphe / Aslı / 2011
  5. Türk Malı / Zehra / 2010

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.