1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Yasak Elma dizisinin sevilen karakteri yıldız isimden şok eden görüntüler! Bedenini sergiledi…
Yasak Elma dizisinin sevilen karakteri yıldız isimden şok eden görüntüler! Bedenini sergiledi…

Yasak Elma dizisinin sevilen karakteri yıldız isimden şok eden görüntüler! Bedenini sergiledi…

Eski eşi Merve Şarapçıoğlu tarafından uygunsuz görüntüleri ifşa edilen yakışıklı oyuncu Birsu ismindeki trans bir bireyle cinsel birliktelikleri olduğu iddiaları gündemde yerini almıştı. Geçtiğimiz haftalarda Savaşçı dizisinden Yasak Elma dizisine transfer olan Berk Oktay, dizide Eda Ece ile başrollerini paylaşıyor. Kaslı bedenini sergilediği fotoğraflar sosyal medyada derin etki yarattı.

A+A-

Birsu ismindeki trans birey geçtiğimiz haftalarda Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali sunuculuğunda ekranlara gelen Söylemezsem Olmaz programına konuk olmuştu. Programda Berk Oktay ile beraber olduk sözleri adeta bomba etkisi yaratmayı başarmıştı.

Eski eşi olan Merve Şarapçıoğlu tarafından uygunsuz görselleri paylaşılmasının ardından bir de Birsu isminde trans bir birey ile beraberliği olduğu iddia edilen Berk Oktay şahsına ait sosyal medya hesabından kaslı bedenini sergiledi.

Pes etmek yok…

Eski eşi Merve Şarapçıoğlu ile olaylı bir şekilde ayrılık aşamalarına giren yakışıklı oyuncu Berk Oktay; spor yapmaya başladığını pes etmek yok notu ile kaslı bedenini sergileyerek paylaştı.

Her an seninle gurur duyuyorum…

Bu yaşananlara rağmen Berk Oktay’ın hayatında yer alan Yıldız Çağrı Atiksoy her zaman sevgilisine destek olmayı başardı. 18 yıl boyunca emek vermiş olduğu kariyerinin, şahsına atılan bu kadar çirkin iddialar, iftiralar ve karalamalar ile bitmesi ihtimallerine rağmen her an savaştın, asla pes etmedin. Ben her zaman seninle gurur duyuyorum sözlerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.