1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Yasak Elma 81. bölüm fragmanı yayınlandı! Yasak Elma 80. bölümde neler oldu?
Yasak Elma 81. bölüm fragmanı yayınlandı! Yasak Elma 80. bölümde neler oldu?

Yasak Elma 81. bölüm fragmanı yayınlandı! Yasak Elma 80. bölümde neler oldu?

Yasak Elma 81. bölüm fragmanı yayına alındı. Gelen yeni fragman ile heyecanlı bekleyişler devam ederken Ender ile Kaya çiftinin boşanmasının ardından Şahika tekrar bir araya gelmelerine engel olmak için haince planlarına devam ediyor. Oyunun başrolü olarak da gözüne Yıldız’ı kestirir. 81. bölüm Yasak Elma’da neler olacak?

A+A-

Yasak Elma geçtiğimiz akşam 20.00 saatlerinde 80. yeni bölümü ile FOX TV ekranlarında sevenleri ile buluştu. Yeni bölümde adeta her yer yangın yeri olurken Ender yaşadığı tüm olayların hırsını yine Yıldız’dan almaya başlar. Geçmiş bölümlerde Yıldız ve Ender arasında yapılan ittifak tamamen kopma noktasına gelir.

Yasak Elma 80. bölümde neler yaşandı?

Ender ve Kaya; Şahika’nın hain planlarına düştüler ve aralarında her ne kadar güçlü bir bağ oluşsa bile yine de boşanmak zoruna kaldılar. İkilinin boşanmasının ardından Şahika eğer olur da bir daha yan yana gelirlerse diye tüm ihtimalleri değerlendirerek; bu ihtimalleri kesin bir şekilde ortadan kaldırmak için yeni bir plan kurar. Bu planı sırasında başrole ise Yıldız’ı seçer.

Ender’i ortadan kaldırmak için Yıldız’ı kullanma kararı alan Şahika; yaptığı planlar ile beraber Ender ve Yıldız’ın arasını tam olarak açmayı, eskisi gibi yeniden düşman olmalarını sağlar. Her ne kadar aralarında Ender ve Yıldız iyi bir ittifak kursalar bile Şahika’nın sinsi oyunları ile bu ittifak tamamen sarsılmaya başlar ve bu şekilde devam ederse kopma aşamasına gelir. Ender bir sinir ile Yıldız’a çok ağır laflar eder. Bu laflar ise Yıldız’ın hayatını bir anda alt üst eder.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.