1. HABERLER

  2. DEVLET YARDIMLARI

  3. Yardım parası haberi son dakika duyuruldu! Müjde Eğitim Hayatına Devam Eden herkese Destek Ödemesi Geliyor!
Yardım parası haberi son dakika duyuruldu! Müjde Eğitim Hayatına Devam Eden herkese Destek Ödemesi Geliyor!

Yardım parası haberi son dakika duyuruldu! Müjde Eğitim Hayatına Devam Eden herkese Destek Ödemesi Geliyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi ailelere yardım paketleri dağıtmaya devam ediyor. Yardımlar, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerinin hesaplarına düzenli olarak aktarılmaktadır.Son dönemde bu sosyal yardımlar kapsamında açıklanan ulaşım desteği de ihtiyaç sahiplerine aktarılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan ulaşım desteğini

A+A-

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi ailelere yardım paketleri dağıtmaya devam ediyor. Yardımlar, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerinin hesaplarına düzenli olarak aktarılmaktadır.

Son dönemde bu sosyal yardımlar kapsamında açıklanan ulaşım desteği de ihtiyaç sahiplerine aktarılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan ulaşım desteğini kimlerin alabileceği sorusu araştırılmaya devam ediyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda görevli Derya Yanık, ulaşım desteğinden kimlerin yararlanabileceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda ortaöğretim ve yükseköğretim kademesini tamamlamaya çalışan ve aynı ilkokula devam eden yaklaşık 400 bin öğrenciye ulaşım desteği verilecek. Bunun için ikamet adreslerinde veya illerinde bulunan Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakıflarına şahsen başvurabilirler.

Ulaşım desteği için nereye başvurulacağı ve ne kadar olacağı konusunda araştırmalar devam ediyor.

Son gelen bilgilere göre ulaşım desteği için üst sınır 750 TL olarak belirlendi. Geçtiğimiz günlerde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sorumlusu Derya Yanık, bu destekle ilgili olarak sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, öğrencilerin eğitimlerine daha rahat devam etmeleri için tedbirler alındığını, ikamet adreslerinden Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakıflarına başvurmak.

Bu yol yardım ücretinden yararlanabilmek için belirli şartların sağlanması ve başvuruların belirtilen tarihler arasında yapılması gerekmektedir. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan bu destekler sayesinde öğrenciler okul hayatlarına daha rahat devam edebiliyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda görevli Derya Yanık, öğrencilere sadece ulaşım desteği için değil, farklı kategorilerdeki ihtiyaç sahipleri için de aylık, haftalık ve yıllık olarak sosyal yardım ödemelerine devam ediyor. . İldeki Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı'na kayıt olmak da bu yardımlardan yararlanabilmek için ön koşuldur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler