1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Yapımcılığını Osman Sınav'ın yaptığı Yalnız Kurt Türkiye'yi Resmen ayağa kaldırdı! 2. bölümü ile büyük ses getirdi.
Yapımcılığını Osman Sınav'ın yaptığı Yalnız Kurt Türkiye'yi Resmen ayağa kaldırdı! 2. bölümü ile büyük ses getirdi.

Yapımcılığını Osman Sınav'ın yaptığı Yalnız Kurt Türkiye'yi Resmen ayağa kaldırdı! 2. bölümü ile büyük ses getirdi.

Atv ekranlarında ikinci bölümüyle izleyici karşısına çıkan Yalnız Kurt, izleyiciden tam puan aldı. Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutan dizi, AB ve ABC1'de en çok izlenen yapım oldu.

A+A-

Yapımcılığını Osman Sınav'ın yaptığı Yalnız Kurt, dün yayınlanan ikinci bölümü ile büyük ses getirdi.

izleyiciden tam puan aldı. Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutan dizi, AB ve ABC1'de en çok izlenen yapım oldu.

Ekranların yeni fenomen dizisi 'Yalnız Kurt' ikinci bölümüyle atv ekranında izleyiciyle buluştu. 'Yalnız Kurt' ikinci bölümüyle AB kategorisinde %5,26 reyting ve %13,47 izlenme payı, ABC1 kategorisinde %6,52 reyting ve %14,81 izlenme payı alarak en çok izlenen dizi oldu.

FETÖ'nün kirli yapılanmasını ve Türkiye üzerindeki hain emellerini ele alan dizi sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Yeni Kurtlar Vadisi yakıştırması yapılan Yalnız Kurt için izleyicilerden övgü dolu yorumlar geldi.

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen ilk bölümüyle reyting rekorları kıran Yalnız Kurt dizisi sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Osman Sınav imzasıyla ekrana gelen Yalnız Kurt dizisi ilgi çekici konusu ve zengin oyuncu kadrosuyla diziseverlerin gündeminde. ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt bu akşam 2. bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Yalnız Kurt oyuncuları kim ve konusu ne?

Uzun süre tanıtımları yayınlanan Yalnız Kurt dizisinin ilk bölümü 28 Ocak Cuma akşamı ekrana geldi, Yalnız Kurt dizisi ilk bölümüyle dikkatleri üzerine çekti. Osman Sınav imzasıyla ekrana gelen olan Yalnız Kurt dizisinin konusu sosyal medyada gündem oldu. Yalnız Kurt dizisinin senaryosu Murat Koca ve Ali Alper Erze'ye ait. 

YALNIZ KURT KONUSU

Altay, hayatını "Kurdoğlu" namıyla, kafes dövüşleri yaparak kazanmaktadır. Esra, mekanda silahların patladığı bir gece, kaçıp küçük kızına kavuşmak için Altay'dan yardım ister! Çocuğun hayatının tehlikede olduğunu duyan Altay, tereddütsüz kabul eder. Yasadışı dövüş kulübünün sahibi, Esra'nın da sevgilisi olan Doğan peşlerine düşer.

Altay, Esra'ya yardım için adım attığı anda, kendi geçmişine de uzanan yeni yolculuğa çıkmış olur. Efsanelerden 1950'lerin Türkiye'sine ve oradan da günümüze ulaşan bu yolculuğunda Altay'a, ormanda bir kulübede tek başına yaşayan "ihtiyar", Davut Bahadır yol gösterecektir. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.