1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Yapı Kredi'den Milyonlarca Borcu Olan vatandaşlara Müjde! parayı Çek Eylül 2023'te Öde Borç Kapama Kredisi İmkanı!
Yapı Kredi'den Milyonlarca Borcu Olan vatandaşlara Müjde! parayı Çek Eylül 2023'te Öde Borç Kapama Kredisi İmkanı!

Yapı Kredi'den Milyonlarca Borcu Olan vatandaşlara Müjde! parayı Çek Eylül 2023'te Öde Borç Kapama Kredisi İmkanı!

Bankadan yapılan açıklamada, "Borç Transfer Kredileri ile diğer bankalardan olan borçlarınızı Yapı Kredi'ye özel indirimli faiz oranlarıyla kolayca aktarın! Diğer bankalardan kalan kredilerinizi Yapı Kredi'ye aktarın ve ödemelerinizi kolaylıkla yapın." , özel indirimli faiz oranlarımızdan yararlanın.ı

A+A-

Bankadan yapılan açıklamada, "Borç Transfer Kredileri ile diğer bankalardan olan borçlarınızı Yapı Kredi'ye özel indirimli faiz oranlarıyla kolayca aktarın! Diğer bankalardan kalan kredilerinizi Yapı Kredi'ye aktarın ve ödemelerinizi kolaylıkla yapın." , özel indirimli faiz oranlarımızdan yararlanın."

YAPI KREDİ BORÇ KONSOLİDASYON KREDİSİ KAMPANYASINA BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Bankanın yaptığı açıklamaya göre, “Bankamız tarafından önceden onaylanmış bir limitiniz varsa, limit tutarınız kadar Borç Konsolidasyon Kredisi kullanabilirsiniz.

Ön onaylanan limitler sonrasında yeniden değerlendirme gerçekleşebilir ve limitleriniz kredi kullanmadan önce azaltılabilir veya tamamen iptal edilebilir.

Borç Konsolidasyon Kredisi başvurunuz bankamız politikaları çerçevesinde değerlendirilecek ve uygun görülmesi halinde kabul edilebilecektir.

Bankanın yapacağı değerlendirme sonucunda başvurunuz olumsuz sonuçlanabilir veya talep ettiğiniz tutarın altında bir tutar için onaylanabilir. Değerlendirme sonucu size SMS ile bildirilecektir. Ayrıca Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Bankacılığı'ndan Krediler menüsünden Başvuru Takip adımını seçerek başvurunuzun durumunu her an takip edebilirsiniz.

Kullanım sırasında otomatik ödeme talimatı ayarlayarak aylık taksitlerinizin otomatik olarak cari hesabınızdan düşülmesini sağlayabilirsiniz.

Kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler internet üzerinden de başvuru yapabilirler. Yapı Kredi Bankası müşterileri mobil uygulama üzerinden krediler bölümünden vadeli ödeme seçeneğini seçerek kredi başvurusunda bulunabilirler."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.