1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Yapı Kredi’den Görülmemiş Kampanya! 3 Ay Ertelemeli 200 Bin TL Kredi Verilecek…
Yapı Kredi’den Görülmemiş Kampanya! 3 Ay Ertelemeli 200 Bin TL Kredi Verilecek…

Yapı Kredi’den Görülmemiş Kampanya! 3 Ay Ertelemeli 200 Bin TL Kredi Verilecek…

Yapı Kredi bankası tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası açıklandı. Yapılan bu kampanya kapsamında herkese 200 bin TL’ye kadar nakit para verilebilecek. Kampanyaya ek olarak 3 ay geri ödemesiz dönem imkânı da sunuluyor.

A+A-

Yapı Kredi tarafından ihtiyaç kredisi duyuruldu. Kampanya da en az 1000 TL en yüksek ise 200 bin TL kredi desteği verilecek. Kampanya kapsamında 36 ay vade imkânı sunulmaktadır. Buna ek olarak 3 ay geri ödemesiz dönem de bulunmaktadır.

3 Ay Geri Ödemesiz Dönem

Bu konuda ödemesiz dönemde işlenen faiz tutarı ilk taksite eklenecektir. Peki 200 bin TL’lik bu kredi için başvuru şartları neler?

Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar Yapı Kredi Bireysel İnternet ya da Mobil Şubesine üye olarak banka tarafından onaylanan ön onaylı limitin var olması durumunda limit tutarına kadar kredi kullanabilirler. Başvurunun Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet şubesinden yapılması takdirde menüde bulunan tüm koşullar 3 aya kadar ertelemeli kredi için uygun ve geçerlidir.

Kredi Fırsatı

Bireysel ihtiyaç kredisi adı altında taksit seçeneği olmayan sektörlerde alışveriş yapma imkânı sunuluyor. İhtiyaç anında, acil durumlarda ya da kişisel harcamalarda kart limitinizi kullanmadan kredinizi oldukça kolay bir şekilde kullanabilirsiniz.

Başvurular T.C kimlik numarası, cep telefonu, doğum tarihi ve sistemden gönderilen güvenlik kodu ile yapılabiliyor.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum