1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Yapı Kredi’den cansuyu gibi kredi! 12 ay geri ödemesiz kredi fırsatı sunuldu, vatandaşlar izdiham yarattı…
Yapı Kredi’den cansuyu gibi kredi! 12 ay geri ödemesiz kredi fırsatı sunuldu, vatandaşlar izdiham yarattı…

Yapı Kredi’den cansuyu gibi kredi! 12 ay geri ödemesiz kredi fırsatı sunuldu, vatandaşlar izdiham yarattı…

Bankalar yeniden harekete geçtiler. Sabit faiz oranları ile sunulan kredi imkanları için şu an 12 ay boyunca geri ödemesiz kredi fırsatları geliyor. Ödemek için de tam 48 aylık kredi fırsatları veriliyor. Cazip faiz koşulları ile dikkatleri çeken kredinin geri ödeme adımları için de bir hayli kolaylıklar sunuluyor.

A+A-

Yapı kredi tarafından yüz binlerce vatandaşların yüzlerini güldürecek düzeyde kredi fırsatları da geliyor. Yapı kredi bankası faiz oranlarını da açıkladı. Sabit faiz oranı ile verilecek kredi imkanları için de 12 ay boyunca geri ödemesiz olarak imkanlar veriliyor. Yeni kredi paket sektörü ile beraber her şey daha çok canlanacak. TBB tarafından gelen uygun vade ile beraber kredi faiz oranları için ilk Yapı kredi bankası yerini alırken 15 farklı banka da açıklamasını yaptı. Peki Yapı kredi için başvurular nasıl olacak ve 12 ay geri ödemesiz olarak verilen kredinin şartları ile beraber faiz oranları nelerdir? İşte Yapı krediden gelecek kredi hakkında merak edilen tüm detaylar…

TBB ile beraber sektörün daha rahat etmelerinin sağlanacak olduğu kredi hamleleri de geldi. Turizm destek paketi ile beraber sektörün yeniden kaldığı yerden canlanıyor olması da korona vakti virüslerin etkilerin azalması ile beraber yeniden hedefleniyor. Yapı kredi bankası başta olmak üzere tam farklı 15 banka arasında turizm sektörü ile rahatlama konusunda büyük bir kredi desteği ile dikkatleri çekiyor. Yapı kredi bankasından başvurusu için beklenen faiz oranları da belli oldu. Tam 12 ay boyunca geri ödemesiz olarak sunduğu fırsatların yanı sıra tam 48 aylık vade oranı ile de yerini koruyor.

Yapı krediden 48 aylık kredi fırsatları gelecek

Hazine ve maliye bakanlığı kapsamında olacak ve kredi garanti fonu kefaleti ile beraber tam 15 farklı bankadan merak edilen açıklamalar da geldi. İşletmelere tam 10 milyar TL kredi fırsatları verilecek. Yeni gelen kredi fırsatları ile beraber 1 kasım 2021 tarihinde ödemeleri geçmeyecek şekli ile azami olarak 12 ay boyunca geri ödemesiz olarak 48 ay vade farkı ile verilecek.

Faiz oranlarının sabit bir şekilde devam edecek olmasının yanı sıra azami oranları yüzde 14,5 olarak gözlenirken değişken faiz oranları verilen krediler için de TLREF + 250 baz puan belirlemesi dikkatleri çekti. Yararlanıcı olacak kişilerin kefalet konusunda üst limitleri de 32 milyon TL olarak belirlenirken kredi üst limitleri olarak da 40 milyon TL belirlemesi oldu.

Yapı krediden tam 12 ay geri ödemesiz kredi fırsatları verilecek…

Türkiye bankalar birliği tarafından gelen açıklama sırasında yeni kredi paketi kapsamı ile ilgili olarak gerekli bilgiler aktarıldı. TBB açıklaması sırasında Turizm destek paketine de katkı sağlayacak bankalar belirlendi. Bu bankalar;

  1. Yapı Kredi,
  2.  Akbank,
  3.  Albaraka Türk Katılım Bankası, 
  4. Denizbank,
  5. Garanti BBVA, 
  6. Halkbank, 
  7. İş Bankası, 
  8. Kuveyt Türk Katılım Bankası,
  9. QNB Finansbank,
  10.  TEB,
  11. Türkiye Finans Katılım Bankası, 
  12. Vakıfbank,
  13. Vakıf Katılım Bankası,
  14. Ziraat Katılım Bankası
  15. Ziraat Bankası olarak açıklandı.

Ciro oranlarına göre kefalet üst limitleri ve kredi üst limitleri de belli olarak açıklandı. Bu oranlar;

  1. 0 ve 3 milyon TL arasında meydana gelen cirolar için kefalet üst limitleri tam olarak 80 bin TL olarak belirlendi. Kredi üst limitleri olarak da tam 100 bin TL olarak belirlemeleri yapıldı.
  2. 3 ve 25 milyon TL arasında meydana gelen cirolar için kefalet üst limitleri tam olarak 800 bin TL olarak belirlendi. Kredi üst limitleri olarak da tam 1 milyon TL olarak belirlemeleri yapıldı.
  3. 25 ve 50 milyon TL arasında meydana gelen cirolar için kefalet üst limitleri tam olarak 4milyon TL olarak belirlendi. Kredi üst limitleri olarak da tam 5 milyon TL olarak belirlemeleri yapıldı.
  4. 50 ve 125 milyon TL arasında meydana gelen cirolar için kefalet üst limitleri tam olarak 8milyon TL olarak belirlendi. Kredi üst limitleri olarak da tam 10milyon TL olarak belirlemeleri yapıldı.
  5. 125 milyon TL üzerinde meydana gelen cirolar için kefalet üst limitleri tam olarak 16milyon TL olarak belirlendi. Kredi üst limitleri olarak da tam 20milyon TL olarak belirlemeleri yapıldı.
  6. Konaklama kısmında meydana gelen cirolar için kefalet üst limitleri tam olarak 32 milyon TL olarak belirlendi. Kredi üst limitleri olarak da tam 40 milyon TL olarak belirlemeleri yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.