1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Yapı Kredi Öyle Bir Kampanya Yaptı Ki, Bankalarda Kuyruk Oluştu! 3 Ay Ertelemeli 200 Bin TL Kredi Başvuruları Yayınlandı!
Yapı Kredi Öyle Bir Kampanya Yaptı Ki, Bankalarda Kuyruk Oluştu! 3 Ay Ertelemeli 200 Bin TL Kredi Başvuruları Yayınlandı!

Yapı Kredi Öyle Bir Kampanya Yaptı Ki, Bankalarda Kuyruk Oluştu! 3 Ay Ertelemeli 200 Bin TL Kredi Başvuruları Yayınlandı!

Yapı Kredi bankasından tam 3 ay ertelemeli olarak 200 bin TL ye kadar kredi fırsatları sunulmaya devam ediyor. Bireysel ihtiyaç kredisi fırsatları ile birçok vatandaş bu zorlu günlerde rahat etmek için banka tarafından istenen şartları araştırmaya devam ediyor. İşte kredi hakkında merak edilen tüm detaylar…

A+A-

Yapı Kredi bankasından tam 3 ay ertelemeli olarak 200 bin TL ye kadar kredi fırsatları sunulmaya devam ediyor. Bireysel ihtiyaç kredisi fırsatları ile birçok vatandaş bu zorlu günlerde rahat etmek için banka tarafından istenen şartları araştırmaya devam ediyor. 

Yapı Kredi bankasından çok yeni ve eşi görülmemiş bir kredi fırsatı daha geldi. Korona virüs süreçleri ile ciddi anlamda maddi zorluk çeken vatandaşlar için nakdi destek sunmaya devam ediyor. Düşük faiz oranları ile 200 bin TL kredi fırsatları son hızı ile devam ediyor.

Yapı Kredi bankası 200 bin TL ye kadar hız kesmeden kredi fırsatlarını sunmaya devam ederken bir de 3 ay ertelemeli olarak vermeye karar verdi. Bu kapsamda kredi çekmek isteyen vatandaşların Yapı Kredi bankasından yeni kredi kampanyalarını araştırması da gerekir.

Yapı Kredi bankasının azami kredi tutarı nedir?

Yapı Kredi bankasından kredi almak isteyen vatandaşlar için şu an 200 bin TL ye kadar fırsatların verilecek olduğunun açıklanmasının ardından kampanya dahilinde 1000 TL kredi fırsatlarının devam ettiğini de açıkladı. Tam 3 ay ertelemeli olarak verilen kredi birçok vatandaşın rahat etmesine yardımcı olacak.

36 ay vade ile verilecek kredi fırsatlarının hem düşük faiz oranlı olması hem de uzun vadeli olması birçok vatandaşın yüzlerini güldürmeyi başardı.

Yapı Kredi bankasından ertelemeli kredi başvuruları nasıl olacak?

Yapı Kredi bankasından ertelemeli kredi fırsatlarından yararlanmak isteyen vatandaşların adeta büyük ilgi odak noktaları oldu. Bankalar tarafından kredi kapsamı ile verilen fırsatlardan ilk üç ay boyunca ödeme de almayacaklar. Ertelemeli olarak verilecek kredi süreçleri için başvuruların banka şubeleri ile yapılacak olduğu biliniyor. Fakat bunun yanı sıra mobil uygulama ve internet bankacılığı ile yapmak da mümkün olacak.

Banka başvuru süreçlerinde mobil ya da internet bankacılık alternatifleri ile gelen başvurular için kolaylıklar sunulmaya devam ediyor. Hele korona virüs süreçleri içerisinde geçerli olacak çalışanların sağlık durumlarının da korunabilmesi için gelen karar ile beraber kredilere başvuru süreçleri kolay bir şekilde olacak. Bankanın müşterisi olmayan vatandaşlar için de internet sitesinde yer alan krediler bölümü içerisinde 3 ay ertelemeli kredi kampanyasına girmesinin ardından başvuru adımlarını tamamlayabilir.

Nutuk.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.