1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Yapı Kredi bankasından yüz güldüren açıklama: 1750 TL anında nakit ödeme…
Yapı Kredi bankasından yüz güldüren açıklama: 1750 TL anında nakit ödeme…

Yapı Kredi bankasından yüz güldüren açıklama: 1750 TL anında nakit ödeme…

Bankalar adeta yeni yılda bir yarışa girdi ve herkes emekli vatandaşları kendi maaş müşterileri olması için birçok fırsat sunmaya başladı. Bankalar tarafından emekli maaş müşterisi olma durumları için gelen karar ile beraber herkes çok yakından araştırmalarına başladı. Bu anlarda Yapı Kredi bankası da emekli vatandaşlar için yeni bir ek gelir fırsatları sunma kararı aldı.

A+A-

Bankalar adeta yeni yılda bir yarışa girdi ve herkes emekli vatandaşları kendi maaş müşterileri olması için birçok fırsat sunmaya başladı.  Bankalar tarafından emekli maaş müşterisi olma durumları için gelen karar ile beraber herkes çok yakından araştırmalarına başladı. Bu anlarda Yapı Kredi bankası da emekli vatandaşlar için yeni bir ek gelir fırsatları sunma kararı aldı. 1 Nisan 2021 ila 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında emekli maaşı almak için banka şubelerine giderek 3 yıllık taahhütname verme durumunda tam 1750 TL nakit promosyon ödemesi verilecek.

Emekli maaşlarını almak için şubelere giden tüm vatandaşlara 1750 TL ye kadar olan ödemeler için en geç 31 Ağustos 2021 tarihine kadar maaşlarını bu bankaya taşımış olmaları gerekiyor.

Nakit promosyon ödemeleri…

1 Nisan 2021 ile 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında en yakın şubelere giderek 3 yıllık taahhütname verme durumunda tam 1750 TL nakit promosyon ödemesi verilecek. Ödemeler vatandaşların SGK kapsamından aldıkları maaşlara göre belirlenecek. Bu anlarda;

  1. SGK kapsamında 1500 TL maaş alanlar için 1200 TL
  2. SGK kapsamında 1500 ila 2500 TL maaş alanlar için 1500 TL
  3. 2500 TL ve üzerinde maaş alanlar için de 1750 TL ödemeler verilecek.

SGK birden fazla gelirleri ya da aylıkları olma durumuna göre ödenecek olan promosyon tutarları için de koşulların yerine gelmesi durumu ile hesaplarına yatan en son gelir yani aylık tutarlarına göre hesaplamaları yapılacak. Ödemeler 1 kereye mahsus olarak verilecek.

Promosyon ödemeleri için 3 yıl bankada kalma sözü verilirken pelin olarak alınacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.