1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Yalı Çapkını'nda ortalık fena karışıyor Pelin Ferit'in Gerçek Yüzünü tek tek Anlattı...
Yalı Çapkını'nda ortalık fena karışıyor Pelin Ferit'in Gerçek Yüzünü tek tek Anlattı...

Yalı Çapkını'nda ortalık fena karışıyor Pelin Ferit'in Gerçek Yüzünü tek tek Anlattı...

Bu hafta yeni bölümüyle ekrana gelen proje yüksek izlenme oranları yakalayarak Seyran Pelin'i zorla evinden uzaklaştırdı. Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını deprem felaketi nedeniyle 2 haftadır ekranlarda yoktu. Ancak dizinin bu hafta yeni bölümüyle geri dönmesi ve yüksek izlenme oranları elde etmesi Seyran Pelin'in evinden zorla alınmasına neden oldu.

A+A-

Bu hafta yeni bölümüyle ekrana gelen proje yüksek izlenme oranları yakalayarak Seyran Pelin'i zorla evinden uzaklaştırdı. Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını deprem felaketi nedeniyle 2 haftadır ekranlarda yoktu.

Ancak dizinin bu hafta yeni bölümüyle geri dönmesi ve yüksek izlenme oranları elde etmesi Seyran Pelin'in evinden zorla alınmasına neden oldu. Ayrıca Seyran'ın da gerçeği Halis Ağa'ya açıklaması ailede büyük bir şoka neden olur. Ancak, olan her şeyi açıklayarak büyük bir rahatlama da hissetti.

Seyran dışında Pelin de gerçekleri söylemiş ve Seyran'ın Ferit'ten habersiz zorla evlendirildiğini ortaya çıkarmıştı. Üzerindeki ağır baskıyı anlattı. Yeni bölümdeki bu sahne, Seyran ve Pelin'in Ferit'le ilgili durumunun uzun süre karmaşık kalacağını gözler önüne serdi. Seyran, Ferit'e güvenemeyeceğini ifade ederken Pelin, Ferit'i çocukluktan tanıdığından beri başına gelen tüm olayları Seyran'a anlatır.

Pelin, Seyran'a, Ferit'in Seyran'ın onu sevdiğini anlarsa başkası için ayrılabileceğini söyledi. Pelin de aynı durumu yaşadığını itiraf etti. Seyran, Ferit'siz bir hayat düşünemediğini ve ona çok bağlı olduğunu söyledi. Pelin bunun bir saplantı olabileceğini öne sürdü.

Seyran, Pelin'in açıklamalarından büyük bir ipucu aldı ve Pelin'in yaptığı hatalardan kaçınmaya çalışarak Ferit'le olan ilişkisine daha fazla güvenle ilerlemeye hazırlandı. Seyran, Ferit'e olan duygularını belli etmemeye çalışsa da yeni bölümde neler olacağını göreceğiz.

Dizinin 22.bölümünde Ferit'in Seyran'la yakınlaşması ve ardından hemen Pelin'e koşması seyirciler arasında büyük bir öfkeye neden olacak. Ferit, Pelin'i hayatından çıkarmak istemeyecek ve iki kadını aynı anda yönetmek onu memnun edecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.