1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Yakışıklı Oyuncu Tatlıtuğ’un Yeni Adresi Belli Oldu! Kıvanç Tatlıtuğ, La Casa de Papel Dizisine Dahil Olacak Mı?
Yakışıklı Oyuncu Tatlıtuğ’un Yeni Adresi Belli Oldu! Kıvanç Tatlıtuğ, La Casa de Papel Dizisine Dahil Olacak Mı?

Yakışıklı Oyuncu Tatlıtuğ’un Yeni Adresi Belli Oldu! Kıvanç Tatlıtuğ, La Casa de Papel Dizisine Dahil Olacak Mı?

Son 3 sezondur La Casa de Papel için ortaya atılan İstanbul karakteri iddiası son buldu. Kıvanç Tatlıtuğ’un çeşitli yayın organları tarafından paylaşılan La Casa de Papel iddiası gerçek haber niteliği taşımamakta. Kıvanç Tatlıtuğ bir Netflix projesinde yer alacak. Kıvanç’ın yeni projesi La Casa de Papel değil..

A+A-

Kıvanç Tatlıtuğ’un geçtiğimiz haftalarda gündeme gelen La Casa de Papel iddiası ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son 3 sezondur La Casa de Papel için ortaya atılan İstanbul karakteri iddiası son buldu. Kıvanç Tatlıtuğ’un çeşitli yayın organları tarafından paylaşılan La Casa de Papel iddiası gerçek haber niteliği taşımamakta. Kıvanç Tatlıtuğ bir Netflix projesinde yer alacak. Kıvanç’ın yeni projesi La Casa de Papel değil.. İşte Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni projesi ve detayları haberimizin devamında yer alıyor..

Hafta başında La Casa de Papel ve Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili çıkan oyuncu iddiaları gündemi meşgul etmişti. Gündemde yer alan bu iddialar ile birlikte Kıvanç Tatlıtuğ’un Netflix’in herhangi bir projesinde yer alacağı kesinleşmiş olurken bu projenin La Casa de Papel olup olmadığı netlik kazanmamıştı. Ünlü yıldız oyuncunun yeni yıl ile birlikte Netflix ekranlarında göreceğimiz kesinleşti.

LA CASA DE PAPEL İDDİALARI HERKESİ HEYECANLANDIRMIŞTI!

Kıvanç Tatlıtuğ’un uzun süredir Netflix projeleri ile görüşme halinde olduğu fakat projelerde yer almak istemediği belirtilmişti. Çok önce bir projeyi bekleyen Kıvanç’ın proje için hazır olduğu ve çekimlere başlandığı ise gündeme geldi. Kıvanç’ın La Casa de Papel dizisinde olmayacağı kesinleşirken yeni Netflix projesi ise yakında açıklanacak.

Kıvanç Tatlıtuğ uzun süredir ekranlarda yer almazken birkaç sene önce Show Tv ekranlarında yayınlanan Çarpışma dizisinde oynamıştı.

YENİ SEZONDA FARKLI PROJELERDE YER ALACAK!

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni sezon ile birlikte yeni projeleri açıklanacak. Uzun süredir saklı tutulan en önemli projeler ile ilgili henüz bir açıklama gelmezken La Casa de Papel iddialarının gerçeklik sağlamadığı bilgileri ulaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.