1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. WhatsApp’tan Yeni Özellik! Tüm Kullanıcıları Bu Habere Dikkat!
WhatsApp’tan Yeni Özellik! Tüm Kullanıcıları Bu Habere Dikkat!

WhatsApp’tan Yeni Özellik! Tüm Kullanıcıları Bu Habere Dikkat!

Neredeyse tüm dünya tarafından kullanılan WhatsApp’ın masaüstü uygulamasının 2.2201.2 kodlu beta güncellemesine sohbet balonları ve karanlık mod özellikleri de eklendi.

A+A-

Milyarlarca kişi tarafından kullanılan WhatsApp’ın masaüstü uygulamasının 2.2201.2 kodlu beta güncellemesinde sohbet balonları ve karanlık mod özellikleri yer alıyor.

WhatsApp Desktop yani masaüstü uygulamasını pil tasarrufu sağlamak için karanlık modda kullanabileceksiniz. Ayrıca sohbet balonları daha belirgin olması için daha koyu bir yeşil tonda belirecek. Bu özelliklere ek olarak WhatsApp’ın yeni sürümünde mesajlaşma alanı daha köşeli bir yapıyla karşımıza çıkıyor.

Sesli Mesaj Özelliği, Gönder Tuşuyla Yer Değiştirmiş

WhatsApp masaüstü uygulamasının yeni halini aşağıdaki görselden görebilirsiniz. WaBetaInfo tarafından paylaşılan görselde üst kısımda eski alt tarafta ise yeni konuşma alanı görülebiliyor. Ayrıca sesli mesaj özelliği de gönder tuşuyla yer değiştirmiş.

Şimdiden Kullanmak Mümkün

Bu özelliklere şimdiden kavuşmak istiyorsanız WhatsApp Desktop Beta programına katılabilirsiniz. Beta programı Windows ve macOS işletim sistemiyle çalışan bilgisayarlarda kullanılabiliyor. Beta sürümü hala geliştirme aşamasında olan özellikler barındırdığı için deneyiminizi olumsuz etkileyebilir.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.