1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. WhatsApp Kullanıcıların Merakla Beklediği Özellik Devreye Giriyor!
WhatsApp Kullanıcıların Merakla Beklediği Özellik Devreye Giriyor!

WhatsApp Kullanıcıların Merakla Beklediği Özellik Devreye Giriyor!

WhatsApp'ta yeni bir çağ başlatacak bir özelliğin geleceği ortaya çıktı. Aynı WhatsApp hesabı artık birden fazla cihazda kullanılabilir. İşte konuyla ilgili tüm detaylar!

A+A-

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta değişiklikler devam ediyor. Bilindiği gibi, WhatsApp için birden fazla özellik geliştirilmektedir. En son raporlar, söz konusu yeniliklerin test aşamasında olduğunu ve önümüzdeki haftalarda uygulamanın son sürümüne eklenebileceğini belirtti. Şimdi WhatsApp'ta yeni bir çağ başlatacak bir özelliğin geleceği ortaya çıktı. Aynı WhatsApp hesabı artık birden fazla cihazda kullanılabilir. 

Dijital dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, bir kez daha platforma entegre olmaya hazırladığı yeni özelliği ile yine gündemde.Özellikle korona virüsü salgınından sonra, birçok iletişim odaklı uygulama gibi WhatsApp'ın kullanım oranını artıracak özelliği beta sürümündeki bilgilerle netleşti. WABetaInfo'ya göre, Facebook tek bir WhatsApp hesabını birden çok hesaba bağlamak için destek getirmeyi planlıyor.Aynı habere göre, 4 cihaza kadar desteklenecek olan bu yeni özellik bir SMS doğrulama kodu ile gerçekleştirilecek.

WhatsApp Kullanıcıları Yıllardır Bu Özelliği İstiyor

Haber ayrıca, WhatsApp'ın söz konusu özelliği test ettiğini gösteren beta çalışmalarının görüntülerinide içeriyor.Adından da anlaşılacağı gibi, söz konusu özelliği etkinleştirdikten sonra WhatsApp farklı cihazlardan aynı anda kullanılabilir.Uzun zamandır en büyük rakip olan Telegram'daki özelliğin WhatsApp'a ne zaman entegre edileceğine dair bir açıklama yok. Bu noktada resmi ve teyitli bilgiler geldikçe WhatsApp kullanıcıları için haberleri bu haber altında anlık paylaşacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.