1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. WhatsApp kullanan kişilere müthiş haber! iPhone kullananlar öyle bir şey Ortaya çıktı ki?
WhatsApp kullanan kişilere müthiş haber! iPhone kullananlar öyle bir şey Ortaya çıktı ki?

WhatsApp kullanan kişilere müthiş haber! iPhone kullananlar öyle bir şey Ortaya çıktı ki?

WhatsApp, iOS ve Android kullanıcılarına sunmak için yeni özellikler üzerine çalışmaya devam ediyor. Meta çatısı altındaki popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın iOS için geliştirmiş olduğu yeni özellik ise ortaya çıktı. Bu özellik, WhatsApp kullanıcısı olan iPhone sahiplerine önemli bir fayda sağlayacak gibi görünüyor.

A+A-

WhatsApp, iOS ve Android kullanıcılarına sunmak için yeni özellikler üzerine çalışmaya devam ediyor. Meta çatısı altındaki popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın iOS için geliştirmiş olduğu yeni özellik ise ortaya çıktı. Bu özellik, WhatsApp kullanıcısı olan iPhone sahiplerine önemli bir fayda sağlayacak gibi görünüyor.

Apple'ın iPhone cihazlarında WhatsApp kullananlar yani WhatsApp iOS uygulamasını indirenler, sohbetlerden ya da gruplardan yeni mesajlar aldıklarında, bildirim ekranında mesaj gönderen kişinin ya da grubun resmini göremiyorlar. Ancak WhatsApp görünüşe bakılırsa bu duruma bir son vermek üzere.

WHATSAPP BİLDİRİMLERİNDE PROFİL FOTOĞRAFLARINI GÖREBİLECEKSİNİZ

WABetaInfo'nun keşfine göre, WhatsApp, sohbetlerden ve gruplardan yeni mesajlar alındığında sistem bildirimlerinde profil resimlerinin da görüntülenmesini sağlamakta olan yeni bir özelliği test ediyor.

Ancak bu özellik, iOS 15 API'lerini kullanıyor. Bu yüzden sadece iOS 15'teki bazı beta test kullanıcılarına sunuluyor. En azından aktarılanlar bu yönde.

Android'de ise durum farklı. Çünkü WhatsApp kullanan Android kullanıcıları, WhatsApp'tan bir bildirim geldiğinde bir süredir sistem bildirimlerinde söz konusu bildirime dair profil fotoğraflarını görüntüleyebiliyor.

YENİ ÖZELLİK NE ZAMAN GELECEK?

WhatsApp'ın bu özelliği gelecekte daha fazla hesap için etkinleştirmeyi planladığı söyleniyor. Ancak henüz fotoğrafı bir açıklama ya da tarih bilgisi mevcut değil.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.