1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. WhatsApp 2020 Yılı Güncellemeleri "Mesajları Sil" Özelliği Geliyor
WhatsApp 2020 Yılı Güncellemeleri "Mesajları Sil" Özelliği Geliyor

WhatsApp 2020 Yılı Güncellemeleri "Mesajları Sil" Özelliği Geliyor

2019 yılında yaptığı ardı ardına güncellemeler ile daha verimli, kaliteli ve güvenli bir uygulama sunmaya çalışan WhatsApp’ın 2020 güncellemeleri bekleniyor.

A+A-

2019 yılı sosyal medya platformları arasında rekabetin hat safhaya ulaştığı bir yıl oldu. Pek çok sosyal medya platformu ardı ardına güncelleme yayınlayarak rekabette ön sıralara çıkmaya çalıştı. WhatsApp her ne kadar mesajlaşma anlamında rakipsiz gibi görünse de 2019 yılının ilk yarısında verimlilik, veri kullanımı ve güvenlik açıkları gibi pek çok sorunlarla boğuştu. 

Tepkilerin ardı ardına gelmesi ile birlikte WhatsApp tarafından başta verimlilik ve güvenlik konusu olmak üzere çok sayıda güncelleme yayınladığı görüldü. Şimdi ise WhatsApp tarafından 2020 yılının ilk ayında bir dizi yeni güncellemenin yayınlanacağı açıklandı.

Mesajlar İstenilen An Silinebilecek

Yeni yılda en çok ses getirecek WhatsApp yeniliklerinden ilki olarak uygulama kullanıcıların, gönderdikleri mesajları istediği zaman silmelerine olanak sağlayacak olan husus ön plana çıkıyor. Yeni güncelleme ile uygulamaya eklenecek olan "Mesajları Sil" özelliği sayesinde WhatsApp grup yöneticileri gruptaki mesajlar için belirli bir süre seçecek ve seçilen süre geçince, mesajlar otomatik kendiliğinden silinmiş olacak.

Bu yeni özelliğin normalde sadece grup sohbetlerinde değil aynı zamanda bireysel sohbet içinde geçerli olacağı düşünülüyordu. Fakatilk olarak sadece grup mesajlarında "Mesajları Sil" özelliğinin aktif olacağı burada başarı sağlanması durumunda ise bu özelliğin bireysek sohbet içinde geçerli olacağı iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.