1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Vivo Watch Tanıtıma Çıkarıldı, Vivo Watch Özellikleri Neler?
Vivo Watch Tanıtıma Çıkarıldı, Vivo Watch Özellikleri Neler?

Vivo Watch Tanıtıma Çıkarıldı, Vivo Watch Özellikleri Neler?

Akıllı saat dünyasına yeni bir isim daha adım attı. Geçtiğimiz günlerde Türkiye pazarına ilk adımını atan Vivo , girişinin ardından çok uzun bir süre geçmeden yeni akıllı saati olan Vivo Watch’u tanıtıma çıkardı. Şu an Türkiye’de bulunmayan fakat Türkiye’ye gelmesi beklenen ürünün tüm detayları…

A+A-

Vivo Watch 42 mm ve 46 mm olmak üzere toplam iki farklı boyut seçeneği ile karşımıza çıkacak. 46 mm olan sürümünde 1.39 inç AMOLED ekran yer alırken 42 mm olan modelinde ise 1.19 inç büyüklüğüne sahip bir AMOLED ekran karşımıza çıkıyor. Birden fazla saat kadranına sahip olan Vivo Watch piyasada bulunan diğer akıllı saatlerde olduğu gibi aktivite takibi yapabiliyor, uykuda uykunuzu izleyebiliyor ve suya karşı tam dayanıklı bir özelliğe sahip.

Henüz Türkiye’ye giriş yapmayan fakat yurt dışında 191 dolarlık fiyatı ile satışa çıkarılan cihaz böylelikle akıllı saat pazarına giren yeni isimlerden biri olmuştur. Akıllı saat pazarı şu dönemde oldukça hareketli ve hızlı. Geçtiğimiz haftalarda Apple Watch 6’yı tanıtan Apple ile ardından Huawei yeni akıllı saat modelleri olan Huawei Watch GT2 Pro ile Huawei Watch Fiti’i Türkiye saat pazarına girişini gerçekleştirmişti. Bu iki markanın ardından piyasaya adımını atan yeni isim ise Vivo Watch oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.