1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Vefa Küçük: “Fenerbahçe, taraftarlarının sayesinde ayakta kalmaya başladı”
Vefa Küçük: “Fenerbahçe, taraftarlarının sayesinde ayakta kalmaya başladı”

Vefa Küçük: “Fenerbahçe, taraftarlarının sayesinde ayakta kalmaya başladı”

Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde online ortamda yapılan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Ekim Ayı Toplantısı’nda Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde online ortamda yapılan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Ekim Ayı Toplantısı’nda Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük önemli açıklamalarda bulundu.

Her ay gerçekleştirilen olağan toplantıya bu kez alınan pandemi önlemleri kapsamında görüntülü konuşma aracılığıyla evinden bağlanan Küçük, aslında yüz yüze bir araya gelmeyi planladıklarından bahsetti. Temmuz ayındaki olağan toplantıda koronavirüs salgının hafiflemesi ya da ortadan kalkması durumunda ekim ayındaki toplantıyı yüz yüze gerçekleştirebilmeyi umduklarını da söyleyen Küçük, hâlihazırda devam eden salgın yüzünden bu planı rafa kaldırmak zorunda kaldıklarını belirtti.

Daha sonra konuşmasına “2021 yılında gerçekleştirilecek ilk olağan toplantı ocak ayının sonunda yapılması kararlaştırıldı. Umuyoruz ki 2021 yılına girdikten sonra gidişat yüz yüze bir araya gelmemiz için uygun olur. Dünyada da Türkiye ile eş zamanlı devam eden salgını daha hafif geçiriyoruz. Hükûmet tarafından yapılan uyarılara ve Sayın Bakanımız Fahrettin Koca’nın tedbir önerilerine harfiyen uymak gerek.” şeklinde devam etti.

Yönetim Kurulumuz Açıklama Yapacak!

Herkesin bu konuda dikkatli olmasını istediğini söyleyerek açıklamalarına devam eden Küçük, Fenerbahçe’nin saha içi ve saha dışı birçok etkinliğine de değindi ve sözlerine Kulübümüz Fenerbahçe son üç ayda özellikle futbol ve basketbol sezonları başladığından sportif faaliyetlerini sahaya ve parkeye yansıtmaya başladılar. Sporcular da üzerlerine düşenin en iyisini yapıyorlar. Formalarını terlerinin son damlasına kadar en iyi şekilde temsil ediyorlar. Yönetim kurulumuz ve başkanımızın açıklamaları ayrıntıları ile bu durumlardan bahsedecektir.

Fenerbahçe’mizin 2021 yılının Haziran’ında gerçekleştirilecek seçimlere kadar başarılı bir sezon geçirmesini gönülden diliyorum. Fenerbahçe her türlü koşula ve olumsuzluklara rağmen camiasının, taraftarının, yönetiminin gücü sayesinde ayakta kalmayı başarmıştır ve Türk sporunun lokomotifi olarak görevini yerine getirmiştir. İdari kademede başkan ve yöneticiler, tatbiki yönde ise sporcular lokomotiflik görevlerini başarıyla yürütmektedirler. Sporcularımızın, özellikle de amatör şubelerde mücadele eden sporcularımızı kulübümüzü temsilini iftiharla takip ediyoruz. Şeklinde devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.