1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Vatandaşlara müjde! 100 bin TL, 6 ay geri ödemesiz kredi detayları belli oldu…
Vatandaşlara müjde! 100 bin TL, 6 ay geri ödemesiz kredi detayları belli oldu…

Vatandaşlara müjde! 100 bin TL, 6 ay geri ödemesiz kredi detayları belli oldu…

Ekonomide meydana gelen son dakika haberleri dikkatleri çekmeye devam ediyor. İlave istihdam karşısında 100 bin TL olarak verilen kredi paketleri 6 ay geri ödemesiz ve 36 ay vade le sunulmaya devam ediyor. İlk sıralarda imalat sektörü içerisinde yer alan vatandaşlar için verilecek kredi detayları belli olmaya başladı.

A+A-

Ekonomide meydana gelen son dakika haberleri dikkatleri çekmeye devam ediyor. İlave istihdam karşısında 100 bin TL olarak verilen kredi paketleri 6 ay geri ödemesiz ve 36 ay vade le sunulmaya devam ediyor. İlk sıralarda imalat sektörü içerisinde yer alan vatandaşlar için verilecek kredi detayları belli olmaya başladı. korona virüs salgın süreçlerinden oldukça olumsuz bir şekilde etkilenen hizmet ve turizm sektörü için çalışmalar hız kesmeden başladı.

Recep Tayip Erdoğan tarafından gelen reform paketi ile beraber ilave istihdam durumları için 100 bin TL destek kredileri hakkında son durumlar netlik kazandı. Destek paket ödemeleri içerisinde en çok etkilenmeleri dikkatleri çeken hizmet ile turizm için 6 ay geri ödemesiz 36 ay vade ile kredi fırsatları gelmeye başladı.

Kredi kullanan işletmeleri için 12 aylık süre boyunca ödedikleri sosyal sigorta ile beraber işsizlik sigortası primleri kredi faiz paketleri üzerinden düşecek. Bu sayede kredilerin faiz yüklerinin büyük bir kısmı devlet tarafından üstlenilmiş olacak.

Kimlere verilecek?

Kredi destek ödemeleri ilk olarak imalat sanayisi içerisinde çalışmalarına devam eden işletmeler için verilecek. Bu sayede üretimlerin ve büyüme faaliyetlerine devam eden firmaların yanı sıra istihdam oranlarının artması sağlanacak. Korona virüs süreçleri içerisinde vatandaşların evlerinde kalmak zorunda olması ve sokağa çıkma yasaklarından dolayı en çok etkilenmiş olan hizmet ve turizm sektörü için de ödemeler verilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.