1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Vatandaşlara 50 Bin TL borç kapama kredisi müjdesi geldi! 4 Büyük banka anında kredi veriyor… Borç kapama kredisi nasıl çekilir?
Vatandaşlara 50 Bin TL borç kapama kredisi müjdesi geldi! 4 Büyük banka anında kredi veriyor… Borç kapama kredisi nasıl çekilir?

Vatandaşlara 50 Bin TL borç kapama kredisi müjdesi geldi! 4 Büyük banka anında kredi veriyor… Borç kapama kredisi nasıl çekilir?

Bankalar şu an vatandaşların borçlarını kapatabilmesi adına 50 bin TL'ye varana kadar kredi fırsatları sunuyor. Peki kredi fırsatlarıyla dikkatleri çeken bankalar hangileridir ve ne gibi şartlar ile kredi vermeye devam ediyorlar?

A+A-

Korona virüs süreçlerinde bankalardan kredi almayı düşünen müşteriler için bir yandan düşük faiz oranları ile imkanlar sunulmaya devam ediyor. Kredi başvurularının yapıldığı anlarda işlemler ilk olarak ihtiyaç kredisi olarak değerlendirilmeye alınacak.

Vatandaşların sicilleri de uygunsa anlık olarak kredi kullanma hakkına sahip olacaklar. Korona virüs süreçlerinde bankalar tarafından sunulan ve en çok tercih edilen kampanyaların birisi de transfer kredileri oldu. Mevcut olarak yer alan kredi ve kredi kartı borçlarını ödeyebilmek için şu an binlerce insan farklı yollar aramaya devam ediyor. Belirli bankalar da transfer çözümleriyle beraber vatandaşların sorunları çözmek adına harekete geçiyor.

Bankalar şu an vatandaşların borçlarını kapatabilmesi adına 50 bin TL'ye varana kadar kredi fırsatları sunuyor. Peki kredi fırsatlarıyla dikkatleri çeken bankalar hangileridir ve ne gibi şartlar ile kredi vermeye devam ediyorlar?

  • Akbank; bankadan borç transfer kredisi adına kişilerin kredi kartı borcunun olması gerekiyor. Müşterilerin eğer farklı bankalara borçları varsa Akbank içerisine bunları taşıyarak rahatlama imkanı bulunuyor. Şu an banka müşterileri için 20 bin TL'ye varan kredi verirken sadece yüzde 1.25 faiz oranı uyguluyor.
  • Denizbank tarafından sunulan borç transfer kredileri de vatandaşların rahatlamasına yardımcı olurken vade sürelerine göre faiz oranları belirlenecek. Eğer kısa vadeli olarak krediler tercih edilirse daha düşük faiz oranlarının uygulanması da söz konusu olacak. Fakat uzun vadeli olanlar için maalesef ki faiz oranları da daha çok artacak. 12 ay vadeli olanlar için uygulanan faiz oranı 0.79 olurken 13 ve 36 ay arasında vade süresi isteyenler için 1.17 faiz oranı uygulanması yapılacak.

Kredinin özelikleri ve vatandaşlar için ödeme planları

Denizbank transfer kredisi için müşterilere sunulmuş olan imkanlar hem düşük faiz oranlı olması hem de 36 aya kadar vade veriyor olmasıdır. Geçtiğimiz günlerde banka 60 aya varan vade oranlarını uygulamış olsa bile Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu aracılığıyla yapılan düzenlemelerin ardından da vade süresi 36 ay kadar kısıtlama ile bekleniyor.

Bir yandan da Denizbank transfer kredileri sırasında emekli olan vatandaşlar için maaş müşteri olması da gerekli. Banka kredileri için eskisi gibi kredi kefili de istemiyor.

Vakıfbank borç kapatma kredisi alma şartları nelerdir?

50 bin TL borç kapatma kredisi Vakıfbank tarafından da veriliyor. Bankanın müşterilerinden istediği şartlar da bulunuyor. 3 ay ertelemeli bir şekilde verilecek kredi için 36 aya varan vade imkanları da sunuluyor. Borç kapatma kredisi kullanmak isteyen emeklilerin de bulundurması gereken şartlar yer alıyor. Bu şartlar;

  • Bankadan kişilerin maaş alıyor olması
  • Çalışacak olan kişilerin en az 6 ay boyunca sigortalı olması
  • Yeni işe başlayacak ya da emekli olarak bankada yer almayan kişilerin onay işlemleri söz konusu olmayacaktır.

Başvurular için vatandaşların da kendilerine en yakın olan banka şubelerine gitmesi direk yüz yüze başvuru yapmaları gerekiyor.

Kredi ve kredi kartlarının borçları için çözüm yolları geldi.

QNB Finansbank borç transfer kredi kampanyası ile birçok vatandaşın rahat bir nefes almasına olanak sunuyor. Borçların tamamını ya da kredi kartlarının bir kısmının taşınma hakları da bulunuyor. Borçlarını  bu banka içerisine taşıyan vatandaşlar adına yeni bir kredi ödemesinde güçlük olmasın diye de kısa vadeli bir şekilde çözüm yolları üretilmeye devam ediliyor.

Borç transferi yapmak için kredi başvuruları nasıl olacak?

QNB Finansbank müşteriler tarafından en çok tercih edilen bankacılık ürünlerinden bir tanesi olan borç kapatma kredisi imkanlarını sunuyor. Bunun için vatandaşların ön başvuru olarak cep telefonları aracılığı ile TC kimlik numaralarını yazarak bankalara göndermesi gerekir. Ön başvuru adımları eğer olumlu bir şekilde sonuçlanırsa da nihai işlemler adına kişilerin bankalara giderek gerekli işlemleri yüz yüze yapmaları gerekiyor.

Akbank borç transfer kredisi hakkında bilinmesi gerekenler

Akbank borç transfer kredisi kullanmak isteyen vatandaşların borçları için olacağını ve farklı bankalarda olan borçlarını Akbank bünyelerinde toplama durumları olduğunu bilmek gerekir. Bu anlarda müşterileri için 20 bin TL'ye kadar verilen kredi alternatifleri için de yüzde 1.25 faiz oranlarının uygulanması söz konusu olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.