1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Vatandaşlar için müjde: 50 bin TL’ye kadar faizsiz kredi fırsatları gelmeye devam ediyor…
Vatandaşlar için müjde: 50 bin TL’ye kadar faizsiz kredi fırsatları gelmeye devam ediyor…

Vatandaşlar için müjde: 50 bin TL’ye kadar faizsiz kredi fırsatları gelmeye devam ediyor…

Yaşanan bu zorlu günlerde vatandaşların ekonomik zorlukları bir nebze de olsa geride bırakabilmeleri için birçok kredi fırsatları gelmeye devam ediyor. Bu sefer de 50 bin TL ye kadar faizsiz bir şekilde kredi destekleri verilecek. 12 ay vade ile verilen kredilerde eğer vatandaşlar 150 bin TL almak isterse sadece yüzde 0,99 oranında faiz ödemek zorunda kalacaklar.

A+A-

Yaşanan bu zorlu günlerde vatandaşların ekonomik zorlukları bir nebze de olsa geride bırakabilmeleri için birçok kredi fırsatları gelmeye devam ediyor. Bu sefer de 50 bin TL ye kadar faizsiz bir şekilde kredi destekleri verilecek. 12 ay vade ile verilen kredilerde eğer vatandaşlar 150 bin TL almak isterse sadece yüzde 0,99 oranında faiz ödemek zorunda kalacaklar. Gelen bu sevindiren haber maddi anlamda zorluk çeken binlerce vatandaşın rahat bir nefes almasına yardımcı oldu. Fiat Professional, haziran ayında Doblo ve Fiorino Cargo ile Combi gövde tipleri olan Fiat Pratico için uzatılan garanti kredi fırsatlarını vermeye devam ediyor.

Kredi hakkında merak edilen detaylar da gelmeye devam ediyor. Vatandaşlar 0 faiz oranı ile kredi kullanabilecekler. 50 bin TL ye kadar olan krediler için en ufak faiz ödemesi söz konusu olmazken şirket tarafından yapılan açıklamaya bakılacak olduğu zaman  Fiat Professional’ın faiz oranları üzerinde  sıfırladığı kampanya ile beraberDoblo, Fiorino ve Pratico’larda 50 Bin TL’ye 12 ay  vadeli faizsiz bir şekilde kredi imkanları sunuyor.

Araç imkanları geliyor…

Bir yandan da Fiat Ducatotarafından haziran ayına özel bir şekilde 150 Bin TL’ye kadar olan kredi 15 ay 0,99 faizli  kredi ile satın alma fırsatları veriyor.  Ek olarak Fiat Professional, Pratico, Doblo ve Fiorino modelleri adına verilen imkanlarda da 50 Bin  TL’ye 12 ay vadeli faizsiz bir şekilde kredi dikkatleri çekmeye devam ederken haziran ayında da devam ediyor.

Tofaş fabrikaları tarafından üretilmeye devam edilen Fiorino ise ay sonuna kadar 123 bin 900 TL fiyatından satışa çıkarken Doblo araçlar da 157 bin 900 TL den başlayan fiyatlar ile yerini alacak. Fiat Professional bir yandan da ürün gamlarının en güçlü üyelerinden bir tanesi olan Ducato modelleri için de haziran ayına özel bir şekilde biri birinden farklı kampanyalar sunmaya devam ediyor.

Fonksiyonel açısından otomobil konforunda meydana gelen sürüş keyfi yüksek performans ile dikkatleri çekerken teknoloji ve güvenlik açısından olan özellikleri ile de ön planda olan Ducato tercih edilecek. Bu kampanya içerisinde 150 bin TL ye kadar 15 ay vade ile sadece yüzde 0,99 faiz oranı ile kredi fırsatları verilmeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.