1. HABERLER

  2. VAKIF BANK

  3. Vakıfbank’tan Müjdeli Haber geldi! Çalışan vatandaşlara 26.100 TL Geri Ödemesiz Nakit Para ödemesi yapılacak!
Vakıfbank’tan Müjdeli Haber geldi! Çalışan vatandaşlara 26.100 TL Geri Ödemesiz Nakit Para ödemesi yapılacak!

Vakıfbank’tan Müjdeli Haber geldi! Çalışan vatandaşlara 26.100 TL Geri Ödemesiz Nakit Para ödemesi yapılacak!

Vakıfbank, promosyon ödemeleri ile ilgili bazı heyecan verici haberler duyurdu. Banka, çalışanlarına 26 bin 100 TL promosyon ödemesi yapacağını bildirdi. Bu promosyon anlaşmaları hem kamu hem de özel kurumlar için geçerli olup, emeklilere 3 yıl emekli maaşı alma taahhüdü ile verilmektedir. Emekliler için sadece bir imza gerekli olmakla birlikte ödemeler kurumlarda banka ile yapılan anlaşmaya bağlı

A+A-

Vakıfbank, promosyon ödemeleri ile ilgili bazı heyecan verici haberler duyurdu. Banka, çalışanlarına 26 bin 100 TL promosyon ödemesi yapacağını bildirdi. Bu promosyon anlaşmaları hem kamu hem de özel kurumlar için geçerli olup, emeklilere 3 yıl emekli maaşı alma taahhüdü ile verilmektedir. Emekliler için sadece bir imza gerekli olmakla birlikte ödemeler kurumlarda banka ile yapılan anlaşmaya bağlı olarak yapılmaktadır.

Kamu ve Özel Sektör Çalışanlarına Terfi Sözleşmesi Son günlerde bankalar arasında yapılan terfi anlaşmalarından dolayı kimileri mutlu olurken kimileri hayal kırıklığına uğrayabiliyor. Ancak Vakıfbank'ın yaptığı açıklama herkesi sevindirdi. Sözleşmenin hemen ardından çalışanların hesaplarına 26.100 TL yattı. Bu terfi anlaşmaları sadece sağlık çalışanlarını değil diğer sektörlerdeki çalışanları da kapsıyor.

Vakıfbank Sağlık İş Konya ile yapılan anlaşma sonucunda tüm sağlık çalışanlarına 26.100 TL ödeme yapıldı. Ayrıca Selçuk Üniversitesi ile yapılan sözleşme sonrasında her çalışana promosyon ödemesi olarak belirli bir miktar Brüt 28.800 TL ve Net 7.200 TL verileceği duyurusu yapılmıştır. Bu anlaşma sonucunda her çalışana eşit miktarda 21, 3 yıl maaş promosyonu olarak 600 TL. Ödemelerin 15 Şubat'ta yapılacağı belirtildi.

Sağlık Çalışanları Unutulmadı: Vakıfbank'tan 26.100 TL Promosyon Ödemesi Vakıfbank'ın promosyon ödemeleri bu müjdeyle çalışanların yüzünü güldürdü. Özellikle sağlık çalışanlarına yönelik yapılan bu anlaşma, sektördeki fedakarlıklarının bir göstergesi olarak görülüyor. Vakıfbank, promosyon anlaşmaları ile çalışanlarına destek olmaya ve onları mutlu etmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.