1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Vakıfbank’tan çarpıcı açıklama: Emekli maaşını getirenlere tam 120 Bin TL'ye kredi fırsatı…
Vakıfbank’tan çarpıcı açıklama: Emekli maaşını getirenlere tam 120 Bin TL'ye kredi fırsatı…

Vakıfbank’tan çarpıcı açıklama: Emekli maaşını getirenlere tam 120 Bin TL'ye kredi fırsatı…

Vakıfbank yaşanan bu zorlu günlerde yine vatandaşların yanlarında yer almaya devam ediyor. Bu sefer de emekliler için biri birinden farklı destekler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yaşanan korona virüs süreçlerinde ekonomik anlamda en çok zorlu süreçlerden kesimlerin başında gelen emekliler için kredi fırsatları vereceğini duyurdu.

A+A-

Vakıfbank yaşanan bu zorlu günlerde yine vatandaşların yanlarında yer almaya devam ediyor. Bu sefer de emekliler için biri birinden farklı destekler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yaşanan korona virüs süreçlerinde ekonomik anlamda en çok zorlu süreçlerden kesimlerin başında gelen emekliler için kredi fırsatları vereceğini duyurdu. Emekli olan vatandaşların rahat bir nefes alabilmesi için tam 120 bin TL değerinde kredi fırsatlarının verileceğine dair ifadelere yer verildi. Bir yandan da kredi almak isteyen kişiler için gelen açıklama sırasında en ufak bir masraf ödeme zorunluluğu olmadığı duyurusu yapıldı.

Vakıfbank emekliler için yeni bir kredi kampanyası vereceğini duyurdu. Emekli olan vatandaşlar için tam 120 bin TL kredi vereceğini duyurdu. Yapılan açıklamalar sırasında bir de yeni kampanya içerisinde ek bir masraf ödemek zorunda kalmadıklarını dile getirdi. Sicil sorgulaması falan olmadan herkese anında onay verileceğine dair ifadeler aktarıldı. Vakıfbank kredi başvurusu yapacak kişilerin kredi alabilmeye hak kazanmak için bankalardan maaşlarını alması şartı sunuluyor. Son zamanlarda gelen açıklama ardından vatandaşlar anında başvuru yapmak için kredileri nasıl alabileceklerini araştırmaya başladılar.

Vakıfbank emeklilik kredisi kapsamında geçen kredi fırsatlarında yeni kampanya ile beraber gündemde yer almayı başardı. Emekli olan vatandaşlar için maaşlarını eğer Vakıfbank tarafından almak için başvuru yaparlarsa 120 bin TL ye kadar ödemeleri 36 ay vade ile verecek olduklarını açıkladı. 3 ay ertelemeli olarak da verilebilecek olan kredi fırsatları için çarpıcı açıklamalar geldi. Emekliler eğer maaşlarını Vakıfbank sınırlarından almıyorsa anında başvuru yaparak maaşlarını buradan almaya başlamaları ve ardından da kredi için başvuru yapmaları gerekiyor.

Vakıfbank emeklilik kredi başvurusu yapacak olan kişilerin 75 yaşını geçmemiş olması gerekir. Banka tarafından onay alan vatandaşlar bir yandan da internet bankacılığından da başvurularını yapabilecek ve ödemeleri anında hesaplarına almayı başarabilecekler.

Vakıfbank çarpıcı açıklaması…

Korona virüs salgın süreçlerinde ciddi anlamda sorunlar ile yüz yüze gelen emekliler banka tarafından oldukça uygun faiz oranları ile kredi alabileceklerini gördüler. Ekonomi durumlarında biraz da olsa sorunlardan kurtulabilsinler diye birçok bankadan ihtiyaçları karşılamak için biri birinden farklı düşük faiz oranlı kredi fırsatları gelmeye devam ediyor. Kredi başvurularını yapacak olan vatandaşların emekli olabilmeleri durumunda oldukça uygun faiz oranları ile kredi alabilecekler. Vakıfbank da bu anlarda yine müşterilerinin yanlarında yer almayı seçti. Emekli maaş müşterileri ve müşterisi olacak kişiler için 120 bin TL ye kadar olan ödemelerin 36 ay vade ve 3 ay ertelemeli olarak oldukça düşük faiz oranları ile verilecek olduğunu dile getirdi. bir yandan da kredi kullanıldığı anlarda başka bankalarda olan borçlar borç kapatma kredisi ile anlık olarak emeklilik kredisi ile yapılacak.

Başvuru süreci…

Vakıfbank emeklilik kredi başvurusu yapacak olan kişilerin illa şubelere gitme zorunlulukları yer almıyor. Şubelere giderek başvuru yapabilecekleri gibi bir yandan da 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli olarak sunulan kredilerin internet şubeleri üzerinden de başvuruları yapılabilecek. Kredi sırasında maaş taşması durumları meydana gelirse kişiler 60 bin TL ödeme alacaklar. Maaşlar taşındığı anda geri kalan 60 bin TL krediyi alabilecekler. Eğer kişiler kredi almak için başvuru yapacaklarsa sonuçlar da aynı gün içerisinde çukaca. Sadece internet şubeleri ya da şubeler üzerinde değil bir yandan da ATM ile başvuru süreci kabul edilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.