1. HABERLER

  2. VAKIF BANK

  3. Vakıfbank’tan beklenen açıklama resmen duyuruldu: Verilen kredi müjdesi ile azalan faiz oranları…
Vakıfbank’tan beklenen açıklama resmen duyuruldu: Verilen kredi müjdesi ile azalan faiz oranları…

Vakıfbank’tan beklenen açıklama resmen duyuruldu: Verilen kredi müjdesi ile azalan faiz oranları…

Vakıfbank yaşanan bu zorlu günler içerisinde vatandaşlar için yeniden harekete geçti. Bu sayede beklenen kredi müjdeleri vatandaşlar için verilmiş oldu. Merkez bankası faiz politikası üzerinde inceleme yapılacak olduğu zaman kredi faiz oranlarında güncellemeler meydana gelecek. Merkez bankasından gelen faiz oranları düşmesinin ardında kredi faiz oranları da düşecek.

A+A-

Vakıfbank yaşanan bu zorlu günler içerisinde vatandaşlar için yeniden harekete geçti. Bu sayede beklenen kredi müjdeleri vatandaşlar için verilmiş oldu. Merkez bankası faiz politikası üzerinde inceleme yapılacak olduğu zaman kredi faiz oranlarında güncellemeler meydana gelecek. Merkez bankasından gelen faiz oranları düşmesinin ardında kredi faiz oranları da düşecek. Merkez bankası kapsamında faiz oranlarının yükseltilmesi karşısında Vakıfbank kredi faiz oranlarının sabit tutulması d söz konusu olacak. Bu sayede tüketici olan vatandaşlar faiz risklerine karşı da en iyi şekilde korunmuş olacak.

Vakıfbank kanadından gelen açıklama ile beraber 2020 yılının son aylarına kadar ihracat hacimleri ile beraber 2021 yılının ilk altı ayına kadar erişimler ulaşılmış oldu. Yıl sonuna doğru gözlenen hedef olarak da bankalarda çalışanlar ile ihracatlarına devam eden KOBİ müşterileri için sayıların iki katına kadar çıkması yönünse oldu.

Vakıfbank kanadından gelen açıklamalara bakılacak olduğu zaman salgın süreçleri içerisine KOBİ kesimlere en büyük destek geldi. KOBİ bu anlarda daha çok güçlenebilsin diye banka kanadından ihracatçı olan KOBİ kesim için ürün ile hizmet gelişimleri için devamlar ediliyor. Kobi ihtiyaç durumlarına bakılacak olduğu zaman yıl sonuna kadar hedeflerin tam iki katına kadar çıkabilmesi olduğu gözleniyor.

Finans ve danışmanlık desteği…

Vakıfbank KOBİ finans desteği olurken bir yandan da danışmanlık desteği sunmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.