1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Vakıfbank son dakika açıklama yaptı! Nakit isteyenlere 60.000 TL acil ihtiyaç kredisi veriliyor!
Vakıfbank son dakika açıklama yaptı! Nakit isteyenlere 60.000 TL acil ihtiyaç kredisi veriliyor!

Vakıfbank son dakika açıklama yaptı! Nakit isteyenlere 60.000 TL acil ihtiyaç kredisi veriliyor!

Raporlara göre, devlete ait Vakıfbank aracılığıyla nakdi kredi kullananlar çok yakında 60 bin liraya kadar kredi alacak. Vakıfbank, evrensel kredi kampanyasına katılanlara 24 ay vadeli 60.000 TL ihtiyaç kredisi sağlayacağını ve 5 dakika içinde sonuç vereceğini duyurdu. Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak evrensel kredi imkanlarından yararlanmak isteyenlere 3 ay vadeli kredilerin...

A+A-

Raporlara göre, devlete ait Vakıfbank aracılığıyla nakdi kredi kullananlar çok yakında 60 bin liraya kadar kredi alacak. Vakıfbank, evrensel kredi kampanyasına katılanlara 24 ay vadeli 60.000 TL ihtiyaç kredisi sağlayacağını ve 5 dakika içinde sonuç vereceğini duyurdu.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak evrensel kredi imkanlarından yararlanmak isteyenlere 3 ay vadeli kredilerin yanı sıra, uygun olanlara 36 ay vadeli 50.000 TL kredi kullandırılacağı da açıklandı. . Vakıfbank aracılığıyla başvurmak isterseniz, uygun olmanız durumunda banka şubesi aracılığıyla iş günlerinde işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Vakıfbank kredi başvurusu nasıl yapılır?

Devlete ait Vakıfbank aracılığıyla ihtiyaç kredisine başvuracak vatandaşlar düşük faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi alacak. Emekli ile Çalışmak İçin Sigortalı Başvurusu gerçekleştirmeleri durumunda Vakıfbank düşük faizle 60.000 TL 24 ay vadeli Kredi imkanı sağlayacaktır.

Emekli olan vatandaşların kredi alabilmeleri için maaşları Bu bankada olması gerekirken sigortalı olarak çalışan vatandaşların ise Son işyerlerinde 6 aydır toplamda ise 12 aydır sigortalılık primlerinin yatıyor olması istenmektedir. Banka şartlarına uygun olan kişiler hemen aynı gün içinde ödemelerini yaparak kredi kullanabilmektedirler. 

Kamu Bankası olan Vakıfbank üzerinden başvurularını gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi almak için bankanın resmi internet sitesine giriş yaparak buradan da Kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan Kredi başvurusunda onaylanan kredinizi en yakın banka şubesine giderek kullanabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.