1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Vakıfbank öyle bir kampanya yaptı ki! 9 ay ertelemeli kredi Büyük müjde! Vakıfbank destek kredisi başvuruları başladı!
Vakıfbank öyle bir kampanya yaptı ki! 9 ay ertelemeli kredi Büyük müjde! Vakıfbank destek kredisi başvuruları başladı!

Vakıfbank öyle bir kampanya yaptı ki! 9 ay ertelemeli kredi Büyük müjde! Vakıfbank destek kredisi başvuruları başladı!

Bankalar ihtiyaç kredisi kampanyalarını sürdürürken Vakıfbank kredi musluğunu açtı. Vakıfbank'ın 9 ay ödemesiz kredi kampanyası için başvuru koşulları açıklandı.

A+A-

Bankalar ihtiyaç kredisi kampanyalarını sürdürürken Vakıfbank kredi musluğunu açtı. Vakıfbank'ın 9 ay ödemesiz kredi kampanyası için başvuru koşulları açıklandı.

Vakıfbank 9 ay vadeli kredi kampanyası başlattı! Kamuoyunda "karanlık günlerin dostu" olarak bilinen konut kredisinden taşıt kredisine ve işletme kredisine kadar çeşitli paketlerde en çok tercih edilen banka konumuna gelen Vakıfbank, özel destek kredisi paketleriyle de dikkat çekiyor.

Vakıfbank destek kredisi paketleri ile kredi kullanmak isteyenler için piyasadaki en uygun ve en ucuz kredi paketleri açıklanırken, ihtiyaç kredilerine özel destek kredisi paketi açıklandı. Vakıfbank, çeşitli meslek gruplarına özel ihtiyaç kredisi sağlarken, vatandaşlar ekonomik durum nedeniyle ve borç yükünü hafifletmek için en azından vadeli krediler sunularak benzer kredi paketlerinin herkesin kullanımına sunulmasını talep etti.

VAKIFBANK'TAN AVUKATLAR İÇİN ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETİ NEDİR VE KİMLER 9 AY ERTELENDİ KREDİ BAŞVURUSU YAPABİLİR?

Türkiye'nin en büyük ve güçlü bankalarından biri ve aynı zamanda bir kamu bankası olan Vakıfbank, halkın zor günlerinin dostu olarak ihtiyaç sahiplerine yönelik nakit desteğini artırdı. İhtiyaç, taşıt ve konut kredisi paketlerinde kamu bankaları arasında en ucuz kredi verenler arasında yer almayı başaran Vakıfbank, destek kredisi paketiyle de dikkat çekti.

Açıklanan kredi paketinde ilk taksiti 9 aya kadar erteleme imkanı da sunuluyor. Özel Avukat Kredisi kampanyası kapsamında avukatlık mesleğini seçenlere daha uygun koşullar ve esnek ödeme seçenekleri sunulmuştur.

9 AY ERTELENMİŞ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Vakıfbank'tan yapılan açıklamada, "Yeni avukat olmak veya en az 1 yıl avukatlık yapıyor olmak şartı aranıyor. Kampanya kapsamında gelir belgesi istenmeyecek. Bağlı olunan Barodan yazı alınacak. Dernek hizmet süresini teyit eder." Bu kredi paketinden sadece yeni mezun avukatların ya da en fazla 1 yıldır avukatlık yapmakta olanların yararlanabileceği belirtildi. Kredi başvurusu için gerekli evraklar için Barodan hizmet süresine ilişkin yazı istenmiştir. Başvurular Vakıfbank şubeleri aracılığıyla alınacaktır. Kampanyadan sadece yeni mezun avukatlar veya en fazla 1 yıldır avukatlık yapmakta olan kişiler yararlanabilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.