1. HABERLER

  2. VAKIF BANK

  3. Vakıfbank müşterilerine 7 farklı ödeme seçeneği ile 125 bin TL kredi imkanı sunuyor! SMS ile hemen başvuran herkes yararlanabilecek…
Vakıfbank müşterilerine 7 farklı ödeme seçeneği ile 125 bin TL kredi imkanı sunuyor! SMS ile hemen başvuran herkes yararlanabilecek…

Vakıfbank müşterilerine 7 farklı ödeme seçeneği ile 125 bin TL kredi imkanı sunuyor! SMS ile hemen başvuran herkes yararlanabilecek…

Vakıfbank yaptığı açıklama ile beraber 3 ila 125 bin TL arasında kredi fırsatlarını sunacak olduğunu açıkladı. Oldukça cazip faiz oranlarının yanı sıra rahat ve esnek ödeme seçenekleri ile de özel sektör çalışanları ile beraber emekliler için yüzde 1,44 faiz oranlarının yanı sıra 36 ay vade imkanlarına varan kredi imkanlarını getiriyor.

A+A-

Vakıfbank ihtiyaç kredisi almak isteyen müşteriler ise illa şubelere gitmek zorunda kalmak KREDİ TC KİMLİK NO, AYLIK GELİR yazarak bir boşluk bırakacak ve sadece 5724 numarasına kısa mesaj atarak anlık olarak başvuru adımlarını tamamlayacak. Bu mesaj ardından gelen olumlu ya da olumsuz dönüş karşısında gerekli adımlar tamamlanacak.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi ile beraber emekliden özel sektör çalışanlarına, memur kesimlerden tüm vatandaşlara tam 3 ila 125 bin TL kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. Vakıfbank ihtiyaç kredisi almak için başvuru adımları ve ödeme planları da belli oldu. Vakıfbank ihtiyaç kredisi cep telefonları ile herkes anlık olarak rahat bir şekilde başvuru adımlarını da tamamlayabilecekler. Bunun için yapılması gereken adımlar ise; KREDİ TC KİMLİK NO, AYLIK GELİR yazarak bir boşluk bırakacak ve sadece 5724 numarasına kısa mesaj atarak oturdukları yerden direk başvuru adımlarını tamamlayabilecekler.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvuruları nasıl yapılacak?

Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar istedikleri an en yakın şubelere giderek başvuru adımlarını yerine getirebilecekler. Fakat bu yaşanan vaka artışları sırasında evlerinden çıkmak zorunda kalmasınlar ile cep telefonları ile de anlık olarak adımlar yerine getirilebilecek. Vatandaşların kredi başvurusu yapmak için; KREDİ TC KİMLİK NO, AYLIK GELİR yazarak bir boşluk bırakacak ve sadece 5724 numarasına kısa mesaj atmaları yeterli olacak. Onay mesajı telefonlara geri dönüş olarak bildirildiği zaman da anlık olarak kredi kullanımlarını yerine getirebilecekler.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi ödeme seçenekleri

Vakıfbank ihtiyaç kredisi le beraber vatandaşların kendilerine en uygun olan adımı tercih etmeleri için tam 7 farklı adım  da belirlendi. Bunlardan en uygun olan adımları tercih ederek en ufak sorun olmadan herkes rahat ödeme seçeneklerini yerine getirebilecekler. Vakıfbank ihtiyaç kredisi kapsamında vatandaşlara özel olarak sunulan ödeme seçenekleri;

  1. Aylık eşit taksitli,
  2. Artan taksitli
  3. Azalan taksitli
  4. 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli,
  5. 3 ayda bir eşit taksitli,
  6. Son taksit balon ödemeli,
  7. Değişken taksitli olarak geri ödeme adımları yerine getirilebilecek.

Vatandaşlar bunlar arasından kendilerine uygun olanı kredi çekerken belirleyecek ve ardından da ödeme sırasında buna uygun olarak hareket edecekler.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvuru şartları belli oldu…

Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvuru şartları arasında vatandaşların belirli adımlara uymaları gerekiyor. . Bu istenen şartlar ise;

  1. Vakıfbank ihtiyaç kredisi kapsamında yapılan başvuruları istediği gibi değerlendirme hakkına sahiptir.
  2. Vakıfbank ihtiyaç kredisi ile beraber kampanya süresi ya da alınacak faiz oranları ve ücretlerini değiştirme hakkına sahiptir.
  3. Başvuru adımları sırasında her ne kadar ön kefil aranmıyor olsa bile bu durum bankaların şubelerine göre değişiklik gösterebilir.
  4. Ayrıntılı olan tüm bilgileri öğrenmek için şubeleri aramak ya da gitmek yeterli olacak.
  5. Artan taksit ödemeleri tercih eden müşteriler için durumlar gelir ve müşterilerin skor bilgilerine göre değişiklik gösterecek olması da bilinir.
  6. Banka kapsamında eğer gerekli görme durumları ön planda olursa vatandaşların Vakıfbank ihtiyaç kredisi kullanma kapsamındaki koşullarda değişiklik yapma hakları saklı olarak tutulur.
  7. Banka kredi politikaları gereğince müşterilerinden aylık gelir bilgilerinden skorlama ya da teminat gibi unsurları gözler önüne alarak geri ödeme seçeneklerini belirlemeyi geride tutma hakları gizli tutulur.
  8. Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında kredi politikaları ile beraber müşteri bazlı olarak değişiklikler tercih edilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.