1. HABERLER

  2. VAKIF BANK

  3. Vakıfbank müjdeyi verdi! Bankacılık işlemleri ilk kez 7/24 yapılacak…
Vakıfbank müjdeyi verdi! Bankacılık işlemleri ilk kez 7/24 yapılacak…

Vakıfbank müjdeyi verdi! Bankacılık işlemleri ilk kez 7/24 yapılacak…

Kolay adreslerim kapsamında para transferinin nasıl kullanılacak odluğu son zamanlarda bir hayli merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, bu sistem nedir, tanımlamalar nasıl yapılacak ve birden fazla İBAN tanımlanır mı en merak edilen konular arasında yer almaya devam ediyor.

A+A-

Vakıfbank müşterileri için sevindirecek önemli gelişmeler ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Her zaman müşterilerin işlerini daha kolay bir hale getirmek için işlemlerine devam eden bankadan resmi bir açıklama geldi. Hem zamandan tasarruf edilecek hem de işler daha kolay yapılacak. Peki sistem ile beraber başka neler yapılabilecek? İşte merak edilen tüm detaylar…

Vakıfbank kolay adres sistemi nedir?

Vakıfbank kolay adresim sistem ile beraber İBAN şartı olmadan kolay adresim yöntemi ile daha hızlı ve pratik bir şekilde para gönderim alternatiflerini sunuyor. E posta adreslerinden vergi numaralarına ya da TC kimlik numaralarına varan birçok yöntem ile işlemler yapılacak. Bunun için vatandaşların mobil uygulamalara girdikten sonra para gönderme ve kolay adres işlemleri kısmına girmesi ya da şubelere başvurarak bilgileri hesaplara tanımlama işlemi yeterli olacaktır.

5 farklı şekilde sunulan işlem ile birden fazla tanımlama yapılabilecek. Bir yandan da ekranları listede tanımlayabilir ve daha hızlı kolay bir halde olması sağlanabilir.

Nasıl kullanılacak?

7 gün 24 saat boyunca aralıksız bir şekilde hizmetlere devam ederken artık iban yerine TC kimlik numarası vergi numarası ya da e posta girişleri yeterli olacaktır. Cep telefonlar yardımı ile iban eşleştirmeleri yapılabilecek ve anlık olarak işlemler yapılabilecek.

Vatandaşlar tarafından bir yandan da merak edilen konulardan bir tanesi birden fazla hesap tanımlaması yapılabilecek mi yoksa yapılamayacak mı kısmı oluyor. Bu konu hakkında anlık olarak hesaplara girerek bir hesap tanımlaması yapmak gerekir. Cep telefonu numarasının bir tanesi ile eşleştirilmesi mümkünken, e posta adresi de bir hesap ile eşleştirilebilir. Hem kolay hem de daha hızlı yöntem ile birçok işlem sonuca daha hızlı kavuşacak. Hem güncelleme hem de iptal adımları yapılabilecek.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.