1. HABERLER

  2. VAKIF BANK

  3. Vakıfbank herkese müjdeli haberi verdi! Duyanlar kulaklarına inanamadı…
Vakıfbank herkese müjdeli haberi verdi! Duyanlar kulaklarına inanamadı…

Vakıfbank herkese müjdeli haberi verdi! Duyanlar kulaklarına inanamadı…

Vakıfbank herkese müjdeli haberini resmen duyurdu. Yüz binlerce vatandaşı çok yakından ilgilendiren haberin resmen duyurusu yapıldı. Kamu bankalarının en gözdelerinden bir tanesi olan Vakıfbank; yaptığı açıklama kapsamında korona virüs salgın süreçlerinde müşterilerine kolaylık sunmaya devam edecek uygulamadan bahsedildi.

A+A-

Vakıfbank mobil temassız ödeme yöntemleri ile beraber cep telefonları artık kredi kartlarının yerini alacak. Alış verişler sırasında kredi kartı şifre girme zorunluluğu ortadan kalkacak. Android işletim sistemine sahip telefonlar da POS cihazlarına yakın tutularak alış verişlerin daha kolay olması sağlanacak.

Bir yandan da Vakıfbank kapsamında hem tasarruf etmek hem de ihtiyaçlarını daha rahat bir şekilde yerine getirmek isteyen müşteriler için yeni bir ürün geldi. Bu süreçlerde müşteriler tasarrufları üzerinde kazanç kayıpları da meydana gelmeden vadeleri bozulmayacak şekilde periyotlar ile kullanma haklarının sahibi olacaklar. QR kod yöntemi ile beraber ATM’lerden para da çekilecek.

Vakıfbank biri birinden farklı hizmetleri sunmaya devam ederken bir yandan da onlara kolaylık sunacak avantajlar ile gelmeye devam ediyor. Kart şifresi falan girmeye gerek kalmadan sadece POS cihazlarına yaklaştırılan android işletim sistemlicihazlar ile ödemeler yapılacak. Android ve NFC özellikleri yer alan, 5 ve 5’in üzerinde sürümleri olan akıllı telefonlara sahip olmak gerekiyor.

Vakıfbank müşterilerine kolaylık sunmaya devam ediyor…

Biri birinden farklı Vakıfbank uygulamaları ile vatandaşlar rahat ediyor. En ufak vadeler bozulmadan bir yandan tasarruf etmek bir yandan da harcama yapmak için vatandaşlara duyurular yapıldı. Sadece alış veriş esnasında değil bir yandan da QR kod yöntemi ile beraber sınırsız bir şekilde ATM’lerden para çekme hakları da veriliyor.

Aylık, 3 aylık ve 6 aylık yapılan ödemeler ile beraber ne getiri sağlayacak olduğunun bildirimlerini yapan Vakıfbank müşterileri, bu getiri kapsamında aynı periyotlar ile vade bozulması olmadan daha uzun vadeler ile TL para birikim mevduatları üzerinde stopaj avantajlarından yararlanma hakkının da sahibi olacaklar. Her açıdan müşterilerine sunacak olduğu kolaylıklar ile de dikkatleri çekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum