1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankasından beklenen açıklama! 3 ay ertelemeli 50 bin TL kredi destekleri geliyor…
Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankasından beklenen açıklama! 3 ay ertelemeli 50 bin TL kredi destekleri geliyor…

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankasından beklenen açıklama! 3 ay ertelemeli 50 bin TL kredi destekleri geliyor…

Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası tarafından çarpıcı açıklamalar geldi. Uygun faiz oranları ile berber vatandaşlar 36 ay vade ve 3 ay ertelemeli olarak kredi desteklerinin geleceği açıklaması yapıldı.

A+A-

Anlık nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için düşük faiz oranları ile beraber kredi destekleri gelecek olduğuna dair çarpıcı açıklamalar yapıldı. Ziraat bankası tarafından gelen son aktüel faiz oranları ile beraber vatandaşlar için birçok bankadan uygun faizler gelmeye devam ediyor. Bir yandan da kredileri sürükleyerek 3 aya kadar erteleme fırsatlarının olması vatandaşlara verilen 50 bin TL ye varan kredi fırsatları ile beraber rahat nefes almalarına yardımcı oluyor.

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankasından güncel faiz oran açıklaması…

Yaşanan bu zorlu anlarda vatandaşların anlık nakit ihtiyaçları için Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankasından güncel faiz oranları açıklaması geldi. Vatandaşlar için sunulan emeklilik kredisinden çalışan kredisine taşıt kredisinden konut kredisine ya da ihtiyaç kredisine kadar birçok durum dikkatleri çekiyor. Şu an bankalar tarafından verilen en düşük konut kredisi faiz oranı yüzde 1,47 oranında yer alırken tüketiciler için verilen en düşük oran da yüzde 1,58 oranında yer alıyor. Taşıt kredisi kapsamında ise en düşük yüzde 1,41 oranında faiz oran güncellemeleri veriliyor.

3 ay erteleme ve 36 ay vade imkanları ile sunulacak kredi fırsatları ile vatandaşlar rahat bir nefes alabilecekler. Tüm bankaların uygun faiz oran incelemesi yaparak kişiler kendileri için en uygun oranları  bulabilecekler. Bunların yanı sıra illa şubelere gitmek zorunda kalmadan ATM, internet bankacılığı, bankaların web siteler, ALO kredi destek hattı, cepbank gibi alternatifler ile online bir şekilde de başvurularını yapabilecekler. 50 bin TL ye kadar verilen düşük faiz oranlı kredi fırsatları herkesin rahat bir nefes almasına yardımcı olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.