1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Vakıfbank 3 ay geri ödemesiz 125 bin TL kredi imkanı tanıdı! Kredi hesaplama ekranı açıldı…
Vakıfbank 3 ay geri ödemesiz 125 bin TL kredi imkanı tanıdı! Kredi hesaplama ekranı açıldı…

Vakıfbank 3 ay geri ödemesiz 125 bin TL kredi imkanı tanıdı! Kredi hesaplama ekranı açıldı…

Vakıfbank tam 3 ay geri ödemesiz düşük faiz oranlı olarak 125 bin TL ye varan kredi imkanları sunmaya devam ediyor. 36 ay vade ile verilecek kredi ile uygun taksitlendirme adımları verilecek. Tam 125 bin TL ye varan ihtiyaç kredi başvuru ekranı ve kredi hesaplama ekranı açıldı.

A+A-

Vakıfbank 125 bin TL ye varan kredi imkanlarını sadece yüzde 1,38 faiz oranı ile sunmaya devam ediyor. 3 ay geri ödemesiz sunulan kredi için tam 36 ay vade imkanı sunulacak. Peki, Vakıfbank ihtiyaç kredi başvuruları için aranan şartlar nelerdir?

Vakıfbank kredi başvurusu nasıl ve hangi şartlar ile yapılır?

Vakıfbank ihtiyaç kredisi almak isteyen kişiler illa şubelere gitmek zorunda almadan telefon ya da internet şubesi üzerinden başvuru yapabilecekler. SMS ile başvuru yapmak için KREDİ, TC kimlik no, aylık gelir miktarı yazılarak 5724 numarasına kısa mesaj göndermek gerekir.

Vakıfbank kredi hesaplama ve ödeme planı

3 ay geri ödemesiz 36 ay vade ile 125 bin TL Vakıfbank ihtiyaç kredisi için tam 7 farklı ödeme planı yer alıyor. Bu ödeme planları;

  1. Her ay eşit taksitli olarak
  2. Her ay artan taksitli olarak
  3. Her ay azalan taksitli olarak
  4. 3 ay geri ödemesiz ve geri kalan aylarda eşit taksitli olarak
  5. 3 ayda bir eşit taksitli olarak
  6.  Son taksit ödemesi balonlu ödeme olarak
  7. Değişken taksitli olarak geri ödeme imkanları veriliyor.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi faiz oranları

Vakıfbank kredi faiz oranları için belirlenen yüzde 1,38 oranları ile kredi yanı sıra yüzde 1,44 oranları belirlendi. Bu durum kişileri ödeme performanslarına göre değişiklik gösteriyor.

3 ve 125 bin TL arasında 3 ila 36 ay vade ile kredi çeken vatandaşlarda yüzde 1,38 ya da 1,44 oranları hesaplanırken yüzde 0,5 + BSMV eklentisi yapılır.

Kredi başvuru şartları neler olacak?

Vakıfbank kredi politika kapsamında başvuru yapacak vatandaşların serbest bir şekilde değerlendirme haklarına sahip oluyor. Kampanya süresi boyunca alınacak olan ücretler ve faiz oranların değiştirilmesi hakkına sahip olacak. Başvurular sırasında her ne kadar kefil ön şartı aramasa bile bazı şubelerde gerekli durumlarda kefil durumu isteyebilir. Ayrıntılı bilgi almak için tüm şubeleri arayarak gerekli adımları öğrenebilecekler. Artan taksit uygulaması ile vatandaşların gelir ve skor bilgileri kapsamında banka tarafından değerlendirmeler yapılır. Bankalarda gerekli görülme durumlarında kredi kullanma koşullarında değişiklik yapma hakları da gizli tutulacaktır.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.