1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Uzun süredir ekranlara çıkmıyordu, ani bir kararla geri dönüyor! Mehmet Ali Alabora hangi programda yer alacak?
Uzun süredir ekranlara çıkmıyordu, ani bir kararla geri dönüyor! Mehmet Ali Alabora hangi programda yer alacak?

Uzun süredir ekranlara çıkmıyordu, ani bir kararla geri dönüyor! Mehmet Ali Alabora hangi programda yer alacak?

Mehmet Ali Alabora siyasi durumlardan dolayı bir süredir yaşamına yurt dışında devam ediyordu. Hem oyuncu hem de yönetmen Mehmet Ali Alabora, geçtiğimiz günlerde dikkat çeken açıklamaları ile gündemde yerini aldı.

A+A-

Kendisine sorulan İstanbul’a dönmek istiyor musun sorusu karşısında, tabi ki de dönmek istediğini, olduğu yerde de bir işi olduğu için muhtemel olarak ikili bir hayat yaşamaya devam ederim yanıtını verdi.

Gezi direnişlerinin ardından hedef olarak gösterilen Mehmet Ali Alabora bunun ardından Galler’e yerleşerek hayatına devam etti. Geçtiğimiz günlerde DW Türkçe’den kendisine yöneltilen Nevşin Mengü’nün sorularına yanıt verdi. Yıllar sonra ilk defa ekranlara gelen Mehmet Ali Alabora, Galler’de yayın hayatına devam eden Fflam adlı bir dizide başrol oyuncularından bir tanesi olarak ekranlara geliyor. Türkiye’den siyasi olaylardan dolayı gitmek zorunda Deniz isimli bir karaktere can verdiğini dile getiren Mehmet Ali Alabora, hem yeni dizisi hem de Türkiye için açıklamalarda bulundu.

Kendisine yöneltilen İstanbul’u özlüyor musun?

Görüşme sırasında neden İstanbul’da kalarak yargılanmayı seçmedin sorusu karşısında aslında 2013 yılında tatil için çıktığını, davanın da 2018 yılında açıldığını, iddianame hazırlamanın suç olduğunu, adil bir yargılanma süreçlerini geçin, böyle bir olay için yargılanma dahi olmayacağına dikkatleri çekti. Kendisini hayatı boyunca sadece İstanbullu olarak gören Mehmet Ali Alabora, artık 2013 yılından sonra güvende olmadığını hissettiği için geldiği Galler’de aslında bir yerli olabileceğini fark ettiğini dile getirdi. İstanbul’u özledin mi sorusu karşısında artık burada pek bir arkadaşı olmadığını, kafelerin olmadığını, sadece gökyüzü, dağlar ve tepelerin yer aldığını yine de özlediğini ve aralarında garip bir ilişki olduğu için geleceğini dile getirdi.

Kendisine sorulan İstanbul’a dönmek istiyor musun sorusu karşısında, tabi ki de dönmek istediğini, olduğu yerde de bir işi olduğu için muhtemel olarak ikili bir hayat yaşamaya devam ederim yanıtını verdi. Ülke siyasetini öyle yakından her gün takip etmese bile arada baktığını, son zamanlarda Boğaziçililerin başlattıkları mücadelenin büyük ihtimal gündemde yer aldığını, yine tutuklanmaların olacağını düşündüğünü ifadelerinde belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.