1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Uzmanından Kritik uyrarı geldi Altın fiyatlarında büyük artış göründü! İslam Memiş rekor için o tarihi açıkladı!
Uzmanından Kritik uyrarı geldi Altın fiyatlarında büyük artış göründü! İslam Memiş rekor için o tarihi açıkladı!

Uzmanından Kritik uyrarı geldi Altın fiyatlarında büyük artış göründü! İslam Memiş rekor için o tarihi açıkladı!

Altın ve para piyasaları uzman ismi İslam Memiş, son açıklamasında ons ve gram altınla ilgili dikkat çeken değerlendirmeler yaptı.

A+A-

Altın ve para piyasaları uzman ismi İslam Memiş, son açıklamasında ons ve gram altınla ilgili dikkat çeken değerlendirmeler yaptı.

Altın ve para piyasaları hakkında önemli değerlendirmeler yapan İslam Memiş, son açıklamasında gram ve ons altın hakkında konuştu. Memiş, ABD'de artan enflasyon verilerine kısa, orta ve uzun vadeli etkisini de değerlendirdi.

İslam Memiş, ABD'de açıklanan enflasyon verilerinin beklentileri aşması üzerine "panik yapmayın" diyerek tahminini paylaşıyor. Söylediklerinin yatırım tavsiyesi olmadığını vurgulayan Memiş'in öngörüsü şöyle:

"Altın fiyatları ABD'deki yüksek enflasyon verilerinin ardından düştü. ONS altın ise 2 bin 360 dolardan 2 bin 322 dolara indi. Gram (fiziksel) 2 bin 580 liradan 2 bin 540 liraya çıktı.

Altın ve gümüş 2024 yılında da yatırımcılara kâr getirmeye devam edecek. İkisi de çok değersiz. Teknik olarak aşağı doğru ayarlamamız gerekiyor. YouTube kanalımda detaylı olarak anlattığım gibi var olanın korunması gerekiyor.

1- Euro

2- Gümüş

3- Bitcoin

Elimde dolar olsaydı euro ve gümüş paritesini tercih ederdim.

Tatil veya yaz tatili sırasında şehir trafiği stresli hale gelir. İnsan ilk kez gördüğü bir yerde ev ya da arsa almaya karar verir: 'Burası çok güzel, alalım.' Alan seçimi amaca uygun ama zaman seçimi uygun değil.

Çünkü tatil veya yaz aylarında fiyat, değerinden daha yüksektir. Sakin bir şekilde araştırmak ve planlamak önemlidir. Alan her zaman için kazanır. Bir ürünü alırken para kazanırsınız ama satın aldıktan sonra elde ettiğiniz kârın pek bir anlamı yoktur.

'Nakit lazım, artık çok yüksek, fiyatlar düşebilir' düşüncesi bana yanlış geliyor. Hesaplarken köpük fiyatlarının normalleşmesi ile enflasyon fiyatlarını birbirinden ayırmak gerekiyor.

Şu anki 3 milyonluk konut fiyatı düşük mü? Bugün arabanın maliyeti en az 1 milyon TL mi? Fiyatlar neye göre ve kime göre düşüyor? Yoksa azalacak mı? Bekleyip göreceğiz.."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.