1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Usta Sanatçı Ebru Gündeş'e Eski Eşi Reza Zarrab'tan Şarkı Ambargosu!
Usta Sanatçı Ebru Gündeş'e Eski Eşi Reza Zarrab'tan Şarkı Ambargosu!

Usta Sanatçı Ebru Gündeş'e Eski Eşi Reza Zarrab'tan Şarkı Ambargosu!

Reza Zarrab, Amerika'da yaşayan ve kendi yazdığı şarkıların eski eşi Ebru Gündeş tarafından artık söylenmemesi için adım attı. Bu nedenle, Ebru Gündeş artık o şarkıları seslendiremeyecek.

A+A-

Son zamanlarda Türkiye'de rüşvet iddiaları ve yasak aşk haberleriyle sık sık gündeme gelen Reza Zarrab, yeni bir hamleyle karşımıza çıktı. Ebru Gündeş'ten boşandıktan sonra kızı için davalık olan Zarrab, eski eşinin albümlerde okuduğu şarkılarına ambargo koydu. Kendisine ait sözleri ve müzikleri olan "Sadece Sevdim" ve "Ölümsüz Aşklar" isimli şarkılarının artık sanatçı tarafından sahnede ve televizyonlarda söylenmemesi için avukatlarına talimat verdi.

EBRU GÜNDEŞ'İN ALACAĞI KARAR MERAK EDİLİYOR

Özellikle hit olan bu iki şarkının Reza Zarrab tarafından yasaklanmasının sebebi ise Ebru Gündeş'in kendisinden 20 yaş küçük 28 yaşındaki Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile bir ilişkiye başlaması ve kızları Alara için velayet davası savaşı vermesi olarak gösteriliyor. Reza Zarrab'ın bu hamlesi sonrası, Ebru Gündeş'in ne karar alacağı merak ediliyor.

RIZA SARRAF OLARAK ÜN KAZANMIŞTI!

İran asıllı Reza Zarrab, Türkiye'ye yerleştikten sonra "Rıza Sarraf" ismini kullanarak söz yazarı olarak ün kazanmıştı. Ebru Gündeş, İbrahim Tatlıses ve Sibel Can gibi ünlü sanatçılar için yazdığı arabesk şarkı sözleri büyük ses getirmişti. Besteci olarak da imzası bulunan Zarrab'ın Sibel Can'ın okuduğu "Eski Toprak" ve İbrahim Tatlıses'in seslendirdiği "Neden" gibi şarkıları bulunuyor. Ebru Gündeş'in "Evet" adlı albümüne ise "Sadece Sevdim" ve "Ölümsüz Aşklar" isimli şarkıları vermişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.