1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. USB Portlu Prizler Giderek Yaygınlaşıyor
USB Portlu Prizler Giderek Yaygınlaşıyor

USB Portlu Prizler Giderek Yaygınlaşıyor

Teknolojik cihaz kullanımının giderek yaygınlaştığı günümüzde insanların en önemli problemleri arasında bu cihazların şarj edilmesi sorunu ilk sırada geliyor.

A+A-

Başta akıllı cep telefonları olmak üzere teknolojik cihaz kullanımının tüm dünya genelinde oldukça yaygınlaştığı görülüyor. Bu anlamda insanları en çok zorlayan konu ise bu cihazları şarj etme sorunu oluyor. Özellikle toplu kullanım alanlarında boş priz bulmak neredeyse imkânsız hale geliyor.

Ayrıca insanlar cihazlarını şarj etmek için sürekli yanlarında şarj aleti taşımak zorunda kalmaktan hiçte memnun olmuyorlar. İşte tüm bu sorunları ortadan kalkması için yeni nesil USB portlu prizlerin giderek yaygınlaştığı görülüyor.

USB Kablosu İle Şarj İmkânı

Bu yeni nesil USB portlu prizlerde 2 adet USB portu giriş kısmı yer alıyor. Bu sayede prizler saatlerce şarj makineleri ile meşgul edilmeden ve şarj adaptörüne ihtiyaç duyulmadan cihazların hızlı ve kolay bir şekilde şarj olması sağlanıyor. Bu sayede başta cep telefonları olmak üzere tablet ve diğer elektronik cihazların sorunsuz bir şekilde şarj olması sağlanıyor.

Bu yeni nesil prizlerde hem 2 USB port noktasının hem de ana fiş giriş noktası aynı anda kullanılabilecek bir şekilde tasarlandığı görülüyor. Bu prizlerde yer alan USB port noktaları 2,4 Amper hızla şarj etme imkânı sunuyor. Ayrıca bu prizlerin en önemli özelliği vidasız bir şekilde biriz yuvalarına monte edilebilmesi olarak gösteriliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.