1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Unutulmuş Bir Servet! Ziraat Bankası, Garanti BBVA, Akbank ve Yapı Kredi'den IBAN Numaranıza 10.000 TL Geldi!
Unutulmuş Bir Servet! Ziraat Bankası, Garanti BBVA, Akbank ve Yapı Kredi'den IBAN Numaranıza 10.000 TL Geldi!

Unutulmuş Bir Servet! Ziraat Bankası, Garanti BBVA, Akbank ve Yapı Kredi'den IBAN Numaranıza 10.000 TL Geldi!

Bankaların kredi kampanyaları yeniden düzenlenirken, 4 banka müjdeli bir haberle hazır kredi limiti sunuyor. Banka hesabı olan bireylerin IBAN numaralarına otomatik olarak tanımlanan paraların yatırılmasına başlandı ve bu tutarlar üzerinden tek bir başvuru ile hemen nakit para çekme fırsatı sunuldu.

A+A-

Bankaların kredi kampanyaları yeniden düzenlenirken, 4 banka müjdeli bir haberle hazır kredi limiti sunuyor. Banka hesabı olan bireylerin IBAN numaralarına otomatik olarak tanımlanan paraların yatırılmasına başlandı ve bu tutarlar üzerinden tek bir başvuru ile hemen nakit para çekme fırsatı sunuldu. Kredi paketinden yararlanmak isteyen kişilerin IBAN numaraları üzerinden sorgulama yapmaları gerekmektedir.

ZİRAAT BANKASI, İNTERNET ÜZERİNDEN ANINDA 10.000 TL KREDİ VERİYOR, TEK BAŞVURUYA BAKIYOR

Ziraat Bankası, kamu bankası olmasının yanı sıra Türkiye'nin en büyük bankası olarak güven vermektedir. Hesabı olan kişilere internet üzerinden bankaya gitmeden anında 10.000 TL nakit para çekme fırsatı sunmaktadır. Kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler, Ziraat Bankası internet şubesine giriş yaptıktan sonra krediler bölümünden hazır kredi limitlerini hesaplarına aktarabileceklerdir. 36 ay vadeli 10.000 TL kredi paketinin aylık taksit tutarı 423,69 TL olarak gerçekleşecektir.

YAPI KREDİ BANKASI'NIN HAZIR KREDİ LİMİTİ NEDİR, NASIL ÇEKİLİR?

Yapı Kredi Bankası, müşterilerinin acil nakit ihtiyaçları için hazır kredi limiti tanımlamaktadır. Hesabına giriş yapan kişiler, krediler bölümünden nakit paralarını çekebileceklerdir. Hazır kredi limitini hesaba aktarmak için hesaba giriş yapıldıktan sonra internet şubesi üzerinden anında para hesaba aktarılabilecektir. Hazır kredi limiti tanımlı ise, 7 gün 24 saat kesintisiz bir şekilde banka hesabı üzerinden başvuru yapıldığı anda çekilebilmektedir. Kredi sözleşmesi onaylandıktan hemen sonra, adınıza tanımlanan kredi limiti hesaba aktarılacaktır. Mayıs ayında birçok bankanın 10.000 TL krediyi çekebileceğini belirtmek gerekir.

AKBANK'IN 10.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİNİN AYLIK TAKSİT TUTARI NE KADAR?

Akbank üzerinden kredi çekmek isteyenler için, 10.000 TL kredi paketinde aylık taksit tutarı 565,11 TL olacaktır. Akbank müşterisi olan kişiler, internetten anında paralarını hesaplarına aktarabileceklerdir.

ziraat-kredi-1.jpg10-bin-tl-kredi2.jpghazyr-kredi-limiti.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.